Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING CLUB BARCALONA FC KVS `SVK`
mineirao returns Tactiek A35
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 61.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ćeman kopt de bal weg. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik schiet op doel. Gaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave geeft de bal voor. Blanuša is nu in balbezit. Blanuša schiet op doel. Wiels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 0:1

18e minuut.
Deijkers verovert de bal door een tackle van achteren. Deijkers geeft een hoge lob. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu onderschept slim de pass. Lăscărescu schiet op doel. Wiels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Deijkers kan de bal niet met de borst controleren. Akan probeert naar een medespeler te passen. Ćeman is nu in balbezit. Ćeman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stosik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk speelt de bal door. Novevski heeft problemen om de bal te vangen. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kretikas kopt de bal weg. Daar is Deijkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Árki geeft de bal voor. Ćeman heeft problemen om de bal te vangen. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ćeman stond buitenspel. Novevski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Árki speelt de bal door. Daar is Ćeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 1:1

40e minuut.
Ioanid is nu in balbezit. Ioanid speelt de bal door. Cazenave speelt de bal door. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu schiet op doel. Wiels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Akan rent richting de bal. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers met een sublieme pass. Daar is Blanuša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanuša haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 37%, KVS `SVK` 63%.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 1:2

47e minuut.
Árki passt de bal zonder na te denken. Daar is Paszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszek geeft een hoge lob. Ćeman krijgt zijn hoofd ertegen. Gaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 2:2

56e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik met een sublieme pass. Ćeman rent richting de bal. Ćeman schiet op doel. Gaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Paszek passt de bal in één keer door. Ćeman rent richting de bal. Ćeman passt de bal met de wreef. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 3:2

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kretikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša geeft een hoge lob. Lăscărescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 3:3

75e minuut.
Deijkers passt de bal in één keer door. Kıbrıslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kıbrıslıoğlu geeft een hoge lob. Ćeman rent richting de bal. Ćeman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik draait met de bal, schiet en ... Gaher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cazenave geeft een lange en hoge pass. Matičić rent richting de bal. Blanuša onderschept slim de pass. Blanuša draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wiels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Matičić kopt de bal weg. Głuszczyk speelt de bal door. Ćeman rent richting de bal. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. Gaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 4:3

89e minuut.
Lăscărescu met een sublieme pass. Daar is Blanuša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeman rent richting de bal. Ćeman draait met de bal, schiet en ... Gaher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CLUB BARCALONA FC 39%, KVS `SVK` 61%.
SPORTING CLUB BARCALONA FC - KVS `SVK` 4:3