Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVS `SVK` SPORTING CLUB BARCALONA FC
NONA Tactiek mineirao returns
56% Balbezit 44%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Deijkers met een sublieme pass. Árki is nu in balbezit. Árki geeft een lange en hoge pass. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman schiet op doel. Gaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Akan rent richting de bal. Houtkoop speelt de bal door. Blanuša is nu in balbezit. Blanuša draait met de bal, schiet en ... Wiels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 1:0

10e minuut.
Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Deijkers zijn tegenspeler op de grond. Prinssen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Árki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. Gaher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave met een sublieme pass. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 2:0

17e minuut.
Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu passt de bal met de wreef. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Wiels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Blanuša heeft problemen om de bal te vangen. Matičić is nu in balbezit. Blanuša onderschept slim de pass. Blanuša schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 3:0

22e minuut.
Żywioł passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stosik de bal. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Żywioł probeert naar een medespeler te passen. Van Wassenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wassenhove geeft een hoge lob. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. Gaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave speelt de bal door. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ... Wiels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 63%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 37%.
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 4:0

50e minuut.
Troester geeft de bal voor. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave met een sublieme pass. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cazenave geeft een lange en hoge pass. Van Wassenhove kopt de bal weg. Daar is Lăscărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăscărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 5:0

57e minuut.
Paszek onderschept slim de pass. Árki rent richting de bal. Árki met een sublieme pass. Stosik rent richting de bal. Stosik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Paszek speelt de bal door. Árki is nu in balbezit. Árki passt de bal met de wreef. Stosik is nu in balbezit. Stosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Van Wassenhove is nu in balbezit. Deijkers onderschept slim de pass. Deijkers speelt de bal door. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanuša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chiacu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deijkers de bal. Deijkers speelt de bal door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Wiels bokst de bal weg. Lăscărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 6:0

70e minuut.
Van Wassenhove speelt de bal door. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik met een sublieme pass. Ćeman is nu in balbezit. Ćeman haalt uit met een fantastische trap. Gaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Simoiu probeert naar een medespeler te passen. Blanuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Wassenhove geeft een lange en hoge pass. Stosik is nu in balbezit. Stosik haalt uit met een fantastische trap. Gaher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ştrulă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Árki met een snelle inworp. Prinssen rent richting de bal. Prinssen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Árki probeert naar een medespeler te passen. Stosik rent richting de bal. Stosik speelt de bal door. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Simoiu passt de bal met de wreef. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł speelt de bal door. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 63%, SPORTING CLUB BARCALONA FC 37%.
KVS `SVK` - SPORTING CLUB BARCALONA FC 6:0