Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Antwerp.FC FC Voor t`Hoeksken
352 Tactiek smooth
64% Balbezit 36%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 40.9
excellent Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen average


5e minuut.
Keresztúri rent richting de bal. Keresztúri geeft een lange en hoge pass. Acevedo kopt de bal weg. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Keresztúri geeft de bal voor. Klungelig pakt Lambert de bal. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli schiet op doel. Cloet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 1:0

11e minuut.
Pisanelli rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acevedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carranza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 2:0

19e minuut.
Keresztúri rent richting de bal. Keresztúri passt de bal in één keer door. Riganò speelt de bal door. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pisanelli probeert naar een medespeler te passen. Carranza is nu in balbezit. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Parret probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 3:0

26e minuut.
Keresztúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysbrecht speelt de bal door. de Cordeiro geeft de bal voor. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Francioso rent richting de bal. Riganò met een sublieme pass. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acevedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pisanelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gysbrecht probeert naar een medespeler te passen. Chettle rent richting de bal. Chettle probeert naar een medespeler te passen. Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Keresztúri passt de bal met de wreef. Gysbrecht probeert naar een medespeler te passen. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove schiet op doel. Məhərəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 3:1

35e minuut.
Bercea passt de bal in één keer door. de Cordeiro is nu in balbezit. de Cordeiro met een sublieme pass. Keresztúri is nu in balbezit. Keresztúri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 4:1

39e minuut.
Riganò passt de bal met de wreef. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal met de wreef. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Riganò bereikt de bal nog maar net als eerste. Riganò probeert naar een medespeler te passen. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo speelt de bal door. Lambert is nu in balbezit. Pisanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gysbrecht de bal. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel. Cloet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 37%, FC Voor t`Hoeksken 63%.
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 5:1

46e minuut.
Carranza rent richting de bal. Riganò is nu in balbezit. Riganò geeft de bal voor. Klungelig pakt Pisanelli de bal. Pisanelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Keresztúri probeert naar een medespeler te passen. Carranza rent richting de bal. Parret onderschept slim de pass. Riganò onderschept slim de pass. Riganò haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bercea geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobiáš de bal. Kacoš verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Cloet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Riganò de bal. Gysbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Riganò onderschept slim de pass. Riganò geeft een hoge lob. Carranza springt en kopt de bal. Cloet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Carranza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Regghe de bal onder controle te krijgen. Keresztúri is nu in balbezit. Keresztúri geeft een lange en hoge pass. Pisanelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Carranza passt de bal zonder na te denken. Keresztúri rent richting de bal. Keresztúri speelt de bal door. Riganò geeft een hoge lob. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Cloet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 6:1

70e minuut.
Bercea speelt de bal door. Chettle rent richting de bal. Chettle passt de bal zonder na te denken. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Gysbrecht is nu in balbezit. Carranza onderschept slim de pass. Carranza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riganò kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riganò rent richting de bal. Riganò draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 7:1

79e minuut.
Lambert geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Benvindo de bal onder controle te krijgen. Chettle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Riganò de bal. Riganò geeft een lange en hoge pass. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli draait met de bal, schiet en ... Cloet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 8:1

82e minuut.
Hoecke is nu in balbezit. Riganò rent richting de bal. Riganò passt de bal met de wreef. Carranza is nu in balbezit. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Cloet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Antwerp.FC 38%, FC Voor t`Hoeksken 62%.
R. Antwerp.FC - FC Voor t`Hoeksken 8:1