Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voor t`Hoeksken R. Antwerp.FC
smooth Tactiek 352
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 55.6
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Riganò speelt de bal door. Keresztúri rent richting de bal. Keresztúri geeft een lange en hoge pass. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 0:1

23e minuut.
Parret bereikt de bal nog maar net als eerste. Parret geeft de bal voor. Preguinho rent richting de bal. Dobiáš onderschept slim de pass. Dobiáš schiet op doel. Məhərəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benvindo heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 1:1

29e minuut.
de Cordeiro speelt de bal door. Acevedo met een sublieme pass. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap. Cloet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 1:2

31e minuut.
Gysbrecht passt de bal zonder na te denken. Chettle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettle passt de bal met de wreef. Van Hove is nu in balbezit. Van Hove draait met de bal, schiet en ... Məhərəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Riganò passt de bal met de wreef. Gysbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysbrecht geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobiáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobiáš schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft de bal voor. Gysbrecht controleert de bal met de borst. Carranza rent richting de bal. Carranza draait met de bal, schiet en ... Cloet bokst de bal weg. Klungelig pakt Parret de bal. Pisanelli is nu in balbezit. Pisanelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 1:3

41e minuut.
Regghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Regghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gysbrecht met een snel genomen vrije trap. Vizcarra kan de bal niet met de borst controleren. Van Hove rent richting de bal. Van Hove schiet op doel. Məhərəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 57%, R. Antwerp.FC 43%.
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 2:3

47e minuut.
Lambert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keresztúri met een snelle inworp. Riganò geeft een lange en hoge pass. Pisanelli springt en kopt de bal. Cloet bokst de bal weg.

57e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Parret probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acevedo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carranza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 2:4

69e minuut.
Regghe verovert de bal door een tackle van achteren. Regghe geeft een hoge lob. Dobiáš rent richting de bal. Van Hove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hove schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Riganò rent richting de bal. Riganò passt de bal met de wreef. Carranza is nu in balbezit. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Cloet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voor t`Hoeksken 63%, R. Antwerp.FC 37%.
FC Voor t`Hoeksken - R. Antwerp.FC 2:5