Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL Dorado Sombrero Galaxy
SL 5312 HH bel 2 Tactiek Bam*
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
41 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten good
solid Passen very good
adequate Verdedigen excellent


6e minuut.
Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Brocchetta geeft de bal voor. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel schiet op doel. Broos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olechowski heeft problemen om de bal te vangen. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - Sombrero Galaxy 0:1

42e minuut.
De Jonghe rent richting de bal. de Feller is nu in balbezit. Kaj is nu in balbezit. de Feller onderschept slim de pass. de Feller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - Sombrero Galaxy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 47%, Sombrero Galaxy 53%.
EL Dorado - Sombrero Galaxy 0:2

47e minuut.
Aramburú passt de bal met de wreef. de Feller is nu in balbezit. Ralovský maakt een afschuwelijke overtreding. Ralovský is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Podżorski geeft een lange en hoge pass. de Feller kopt de bal weg. Fränkel rent richting de bal. Fränkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL Dorado - Sombrero Galaxy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL Dorado 52%, Sombrero Galaxy 48%.
EL Dorado - Sombrero Galaxy 0:3