Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin SC Lokeren - Temse
Tacktiek Tactiek terugtrekkeuh
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 54.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Nankov kopt de bal weg. Thiên Mạnh probeert de bal met de borst te controleren. Martin is nu in balbezit. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bracke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracke geeft de bal voor. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Martin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SC Lokeren - Temse 0:1

26e minuut.
De Croo rent richting de bal. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga speelt de bal door. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Van Walleghem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Colunga geeft een lange en hoge pass. Daar is Scieur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SC Lokeren - Temse 0:2

30e minuut.
Plugboer kopt de bal weg. Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scieur de bal onder controle te krijgen. Van Walleghem bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is De Croo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuriščiak rent richting de bal. Plugboer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plugboer krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rohonczy geeft een lange en hoge pass. Chamorro kopt de bal weg. Klungelig pakt Galata de bal. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Scieur geeft de bal voor. Bodnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnár geeft de bal voor. Plugboer rent richting de bal. Plugboer draait met de bal, schiet en ... Van Walleghem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 75%, SC Lokeren - Temse 25%.
FC Ajoin - SC Lokeren - Temse 0:2

48e minuut.
Galata met een sublieme pass. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal zonder na te denken. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Van Walleghem met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Thiên Mạnh de bal. Thiên Mạnh geeft de bal voor. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SC Lokeren - Temse 0:3

56e minuut.
Kuriščiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga onderschept slim de pass. Colunga passt de bal zonder na te denken. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - SC Lokeren - Temse 0:4

65e minuut.
De Croo heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi passt de bal met de wreef. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Scieur geeft de bal voor. Inworp. Thiên Mạnh met een snelle inworp. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rohonczy passt de bal zonder na te denken. Bodnár geeft een hoge lob. Despagne heeft problemen om de bal te vangen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Van Walleghem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thiên Mạnh de bal. Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Plugboer speelt de bal door. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft de bal voor. Klungelig pakt Chamorro de bal. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Colunga probeert naar een medespeler te passen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer passt de bal in één keer door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Van Walleghem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 79%, SC Lokeren - Temse 21%.
FC Ajoin - SC Lokeren - Temse 0:4