Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.K.Maldegem Milthi United
bossie Tactiek milthi
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Tonelo met de inworp. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft een hoge lob. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Mchedlishvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sümbül de bal. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek draait met de bal, schiet en ... Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 1:0

10e minuut.
Milică rent richting de bal. Milică geeft de bal voor. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons rent richting de bal. Wons schiet op doel. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bekas rent richting de bal. Matusek rent richting de bal. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek onderschept slim de pass. Matusek haalt uit met een fantastische trap. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kanta geeft de bal voor. Tonelo kopt de bal weg. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.K.Maldegem - Milthi United 1:1

15e minuut.
Mchedlishvili is nu in balbezit. Mchedlishvili geeft een lange en hoge pass. Sümbül kan de bal niet met de borst controleren. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 2:1

17e minuut.
Pałysz passt de bal met de wreef. de Castro rent richting de bal. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.K.Maldegem - Milthi United 2:2

31e minuut.
de Castro geeft een lange en hoge pass. Pałysz rent richting de bal. Negură onderschept slim de pass. Wons onderschept slim de pass. Wons draait met de bal, schiet en ... Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 2:3

41e minuut.
Dubiński speelt de bal door. Mchedlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mchedlishvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matusek de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.K.Maldegem - Milthi United 3:3

45e minuut.
Bekas passt de bal met de wreef. Lončarević rent richting de bal. Lončarević passt de bal met de wreef. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 47%, Milthi United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.K.Maldegem - Milthi United 3:3

46e minuut.
Pollet passt de bal zonder na te denken. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz speelt de bal door. Wons is nu in balbezit. Wons draait met de bal, schiet en ... Miastkowski bokst de bal weg.

48e minuut.
Mchedlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mchedlishvili passt de bal zonder na te denken. Bekas rent richting de bal. Bekas haalt uit met een fantastische trap. Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 4:3

49e minuut.
Matusek is nu in balbezit. Bekas rent richting de bal. Fennely begaat een overtreding. Fennely krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Dubiński probeert naar een medespeler te passen. Mchedlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mchedlishvili passt de bal zonder na te denken. Matusek rent richting de bal. Matusek draait met de bal, schiet en ... Paal! Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mchedlishvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sümbül heeft problemen om de bal te vangen. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek draait met de bal, schiet en ... Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milică heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lončarević verovert de bal door een tackle van achteren. Lončarević geeft een hoge lob. Matusek rent richting de bal. Matusek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 5:3

56e minuut.
de Castro passt de bal in één keer door. Pollet is nu in balbezit. Pollet passt de bal in één keer door. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mchedlishvili geeft een hoge lob. Sümbül heeft problemen om de bal te vangen. Matusek is nu in balbezit. Matusek schiet op doel. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 6:3

64e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică passt de bal zonder na te denken. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sioćko geeft de bal voor. Fennely kopt de bal weg. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pałysz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pollet rent richting de bal. Pollet passt de bal in één keer door. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 6:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vestovoj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lončarević geeft de bal voor. Matusek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wons heeft problemen om de bal te vangen. Vestovoj verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek haalt uit met een fantastische trap. Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 7:4

80e minuut.
Pollet met een sublieme pass. Wojciekiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz passt de bal in één keer door. Wons is nu in balbezit. Wons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pałysz kopt de bal weg. Tonelo is nu in balbezit. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wons is nu in balbezit. Wons schiet op doel. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klungelig pakt Sümbül de bal. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bekas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matusek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Tonelo met een sublieme pass. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass. Wons springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Milthi United 7:5

90e minuut.
Bekas rent richting de bal. Bekas passt de bal in één keer door. Vestovoj heeft problemen om de bal te vangen. Wons rent richting de bal. Wons schiet op doel. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 51%, Milthi United 49%.
S.K.Maldegem - Milthi United 7:5