Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United S.K.Maldegem
milthi Tactiek bossie
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Bekas passt de bal in één keer door. Damme rent richting de bal. Damme geeft een hoge lob. Wons is nu in balbezit. Wons draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Carrobbio probeert naar een medespeler te passen. Lončarević bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrobbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lončarević geeft een hoge lob. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Przysiuda kopt de bal weg. Cottin bokst de bal weg.

17e minuut.
Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van de Castro ... Strafschop! Przysiuda raakt geblesseerd tijdens het duel. Przysiuda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - S.K.Maldegem 0:1

24e minuut.
Pollet speelt de bal door. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wons de bal. Wons schiet op doel. Janssens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Boskamp passt de bal zonder na te denken. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda draait met de bal, schiet en ... Sümbül probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - S.K.Maldegem 0:2

33e minuut.
Damme is nu in balbezit. Lončarević onderschept slim de pass. Lončarević passt de bal in één keer door. Przysiuda is nu in balbezit. Przysiuda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Wons met een sublieme pass. Pałysz is nu in balbezit. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel. Janssens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - S.K.Maldegem 1:2

35e minuut.
Bekas passt de bal zonder na te denken. Krajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík passt de bal met de wreef. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons haalt uit met een fantastische trap. Janssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Boskamp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Castro de bal. de Castro passt de bal met de wreef. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons haalt uit met een fantastische trap. Janssens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pollet is nu in balbezit. Pollet probeert naar een medespeler te passen. de Castro probeert naar een medespeler te passen. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 53%, S.K.Maldegem 47%.
Milthi United - S.K.Maldegem 1:2

47e minuut.
Pollet probeert naar een medespeler te passen. Damme rent richting de bal. Damme geeft een hoge lob. Wons rent richting de bal. Wons draait met de bal, schiet en ... Janssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kolben verovert de bal door een tackle van achteren. Wons is nu in balbezit. Kolben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolben krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz met een sublieme pass. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons draait met de bal, schiet en ... Janssens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
de Castro kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazimierczak de bal. Kolben rent richting de bal. Wons onderschept slim de pass. Wons schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
de Castro met een sublieme pass. Wons rent richting de bal. Sioćko onderschept slim de pass. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Janssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milthi United - S.K.Maldegem 2:2

68e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Pollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollet passt de bal in één keer door. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wons is nu in balbezit. Wons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - S.K.Maldegem 3:2

80e minuut.
Wons passt de bal met de wreef. Tonelo rent richting de bal. Tonelo met een sublieme pass. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Albadalejo kopt de bal weg. Tonelo controleert de bal met de borst. Tonelo met een sublieme pass. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. Janssens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolben raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kanta komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vestovoj probeert naar een medespeler te passen. Lončarević rent richting de bal. Lončarević met een sublieme pass. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 40%, S.K.Maldegem 60%.
Milthi United - S.K.Maldegem 3:2