Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys fc ganda
f3 Tactiek laatst
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino is nu in balbezit. Mirallas verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - fc ganda 0:1

3e minuut.
Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kávai de bal. Binayas is nu in balbezit. Binayas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Arencibia de bal. Inworp. Ponce met een snelle inworp. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antino rent richting de bal. Antino haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Presezzi probeert naar een medespeler te passen. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino passt de bal in één keer door. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kortesoja trapt de bal weg. Truşcă rent richting de bal. Truşcă passt de bal met de wreef. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - fc ganda 1:1

17e minuut.
Kortesoja trapt de bal weg. Truşcă kopt de bal weg. Stoinev probeert de bal met de borst te controleren. Binayas is nu in balbezit. Binayas draait met de bal, schiet en ... Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Mendoza is nu in balbezit. Arencibia speelt de bal door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Kortesoja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - fc ganda 1:2

26e minuut.
Jardin geeft een hoge lob. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino passt de bal zonder na te denken. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szopeński onderschept slim de pass. Szopeński met een sublieme pass. Stoinev rent richting de bal. Stoinev geeft een hoge lob. Binayas krijgt zijn hoofd ertegen. Onofrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arencibia passt de bal in één keer door. Daar is Rusanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radomski is nu in balbezit. Radomski geeft een lange en hoge pass. Binayas springt en kopt de bal. Onofrei bokst de bal weg.

39e minuut.
Antino is nu in balbezit. Antino passt de bal met de wreef. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Onofrei trapt de bal weg van het doel. Stopczyński kopt de bal weg. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Kortesoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Onofrei met een harde bal richting middenveld. Ponce rent richting de bal. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 52%, fc ganda 48%.
Postboys - fc ganda 1:2

52e minuut.
Szopeński geeft een hoge lob. Toporek kopt de bal weg. Kávai heeft problemen om de bal te vangen. Binayas rent richting de bal. Binayas schiet op doel. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Jardin is nu in balbezit. Jardin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estívez de bal. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arencibia passt de bal met de wreef. Stopczyński rent richting de bal. Mirallas onderschept slim de pass. Mirallas geeft een lange en hoge pass. Binayas maakt een snoekduik en kopt de bal. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Stoinev is nu in balbezit. Stoinev probeert naar een medespeler te passen. Binayas rent richting de bal. Binayas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - fc ganda 2:2

75e minuut.
Rusanowski is nu in balbezit. Binayas verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Binayas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Toporek de bal. Toporek probeert naar een medespeler te passen. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Arencibia met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirallas de bal. Jyrkiäinen probeert naar een medespeler te passen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja bokst de bal weg. Daar is Szopeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - fc ganda 2:3

87e minuut.
Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Estívez geeft een hoge lob. Presezzi kopt de bal weg. Szopeński met een sublieme pass. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev schiet op doel. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 36%, fc ganda 64%.
Postboys - fc ganda 2:3