Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Deinze in het Land van Nevele Winnie en Zonen
nieuw def Tactiek 442
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Ruttens met een sublieme pass. Moggia kopt de bal weg. Maranhao heeft problemen om de bal te vangen. Leonte rent richting de bal. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Setanko passt de bal zonder na te denken. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cabanillas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Winnie en Zonen 0:1

4e minuut.
Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caraiman. Caraiman krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Biesemans is nu in balbezit. Biesemans met een sublieme pass. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft de bal voor. Leonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Moggia onderschept slim de pass. Moggia passt de bal zonder na te denken. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet schiet op doel. Ruttens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Winnie en Zonen 0:2

35e minuut.
Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore begaat een overtreding. Moggia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hanovanič met een snel genomen vrije trap. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanillas speelt de bal door. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Maranhao geeft een hoge lob. Setanko is nu in balbezit. Setanko met een sublieme pass. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet schiet op doel. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 78%, Winnie en Zonen 22%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - Winnie en Zonen 0:2

48e minuut.
Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia passt de bal met de wreef. Muratore bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore schiet op doel. De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Winnie en Zonen 1:2

50e minuut.
Setanko is nu in balbezit. Setanko passt de bal met de wreef. Paliło probeert naar een medespeler te passen. García Tevenet heeft problemen om de bal te vangen. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet geeft een lange en hoge pass. Setanko kopt de bal weg. Leonte heeft problemen om de bal te vangen. Leonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Muratore kopt de bal weg. Turfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Toure naar de kleedkamers voor een vroege douche. Turfov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caraiman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Micali geeft de bal voor. Xudayarov rent richting de bal. Coporan onderschept slim de pass. Coporan geeft een lange en hoge pass. García Tevenet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Winnie en Zonen 1:3

78e minuut.
Coporan met een snelle inworp. Setanko kan de bal niet met de borst controleren. Setanko passt de bal met de wreef. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Setanko passt de bal zonder na te denken. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanillas begaat een overtreding. Cabanillas krijgt een gele kaart. García Tevenet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kremer komt het veld opgelopen. Paliło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leonte krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 66%, Winnie en Zonen 34%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - Winnie en Zonen 1:3