Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow fc broll
duizend en een Tactiek 352
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 38.3
outstanding Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Inworp. Vanbeek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damme is nu in balbezit. Ribarov onderschept slim de pass. Ribarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal zonder na te denken. Daar is Păcălici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu rent richting de bal. Corbu geeft een lange en hoge pass. Firea bokst de bal weg.

8e minuut.
Păcălici geeft de bal voor. Damme geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Păcălici de bal. Corbu is nu in balbezit. Corbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Walraeve is nu in balbezit. Walraeve passt de bal zonder na te denken. Troch is nu in balbezit. Troch passt de bal met de wreef. Corbu met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 1:0

21e minuut.
Turbuţan met een sublieme pass. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Corbu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Corbu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Corbu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ribarov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 2:0

25e minuut.
Vanbeek rent richting de bal. Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Troch geeft een lange en hoge pass. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch schiet op doel. Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gasch passt de bal in één keer door. Prečuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila verovert de bal door een tackle van achteren. Fajila draait met de bal, schiet en ... Firea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Tudor geeft een lange en hoge pass. Fajila kopt de bal weg. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 3:0

35e minuut.
Păcălici heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici geeft de bal voor. Züscher kopt de bal weg. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Inworp. Gortan met de inworp. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 45%, fc broll 55%.
locomotivmoscow - fc broll 3:0

51e minuut.
Troch rent richting de bal. Vanbeek begaat een overtreding. Troch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Troch met een snel genomen vrije trap. Schánilec kopt de bal weg. Firea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 4:0

54e minuut.
Klungelig pakt Krsmanović de bal. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila passt de bal met de wreef. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 5:0

56e minuut.
Troch onderschept slim de pass. Prečuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Troch geeft een lange en hoge pass. Gasch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Züscher passt de bal in één keer door. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ... Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 6:0

61e minuut.
Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Schánilec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gasch raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajila legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 7:0

65e minuut.
Walraeve passt de bal met de wreef. Züscher is nu in balbezit. Züscher passt de bal zonder na te denken. Gasch heeft problemen om de bal te vangen. Gasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vanbeek rent richting de bal. Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Troch speelt de bal door. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Troch geeft een lange en hoge pass. Schánilec onderschept slim de pass. Züscher kopt de bal weg. Gasch is nu in balbezit. Gasch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 8:0

75e minuut.
Züscher verovert de bal door een tackle van achteren. Züscher passt de bal zonder na te denken. Skosogorienko speelt de bal door. Gasch is nu in balbezit. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Walraeve is nu in balbezit. Walraeve geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Păcălici de bal onder controle te krijgen. Troch rent richting de bal. Troch geeft een hoge lob. Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gasch maakt een snoekduik en kopt de bal. Firea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Züscher met een sublieme pass. Gasch is nu in balbezit. Gasch heeft problemen om de bal te vangen. Gasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - fc broll 9:0

85e minuut.
Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch met een sublieme pass. Walraeve met een sublieme pass. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Walraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Walraeve geeft een hoge lob. Gasch is nu in balbezit. Gasch schiet op doel. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 28%, fc broll 72%.
locomotivmoscow - fc broll 9:0