Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc broll locomotivmoscow
453 Tactiek duizend en een
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 60.8
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tudor onderschept slim de pass. Pranagal rent richting de bal. Pranagal geeft de bal voor. Gasch krijgt zijn hoofd ertegen. Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Skosogorienko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pranagal geeft een hoge lob. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:1

20e minuut.
Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch passt de bal zonder na te denken. Fajila is nu in balbezit. Fajila schiet op doel. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:2

28e minuut.
Prečuch controleert de bal met de borst. Pranagal speelt de bal door. Fajila is nu in balbezit. Fajila draait met de bal, schiet en ... Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:3

33e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima met een sublieme pass. Gasch is nu in balbezit. Gasch geeft de bal voor. Daar is Rebollo Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:4

40e minuut.
Skosogorienko passt de bal met de wreef. Fatecha rent richting de bal. Hagedorn is nu in balbezit. Fajila is nu in balbezit. Fajila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak passt de bal met de wreef. Tudor is nu in balbezit. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Jankowski bokst de bal weg.

44e minuut.
Hagedorn passt de bal met de wreef. Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Krsmanović is nu in balbezit. Fajila verovert de bal door een tackle van achteren. Fajila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Firea trapt de bal weg. Borralho kopt de bal weg. Hagedorn met een sublieme pass. Gasch probeert de bal met de borst te controleren. Gasch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Firea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 69%, locomotivmoscow 31%.
fc broll - locomotivmoscow 0:4

47e minuut.
Tudor passt de bal zonder na te denken. Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper geeft een hoge lob. Gasch is nu in balbezit. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Syper kopt de bal weg. Daar is Pranagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prečuch begaat een overtreding. Prečuch krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hagedorn speelt de bal door. Fajila rent richting de bal. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:5

53e minuut.
Gasch rent richting de bal. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch is nu in balbezit. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:6

58e minuut.
Lima geeft een hoge lob. Klungelig pakt Acıpayamlı de bal. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:7

59e minuut.
Gortan komt het veld opgelopen. Turbuţan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rebollo Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila onderschept slim de pass. Fajila passt de bal met de wreef. Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Borralho geeft een lange en hoge pass. Gasch is nu in balbezit. Gasch passt de bal in één keer door. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:8

71e minuut.
Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Fatecha de bal onder controle te krijgen. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tudor geeft een lange en hoge pass. Acıpayamlı kan de bal niet met de borst controleren. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 0:9

79e minuut.
Acıpayamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıpayamlı geeft de bal voor. Lucinio geeft een hoge lob. Fatecha kan de bal niet met de borst controleren. Fatecha geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pranagal met de inworp. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Firea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hagedorn probeert naar een medespeler te passen. Lima is nu in balbezit. Lima speelt de bal door. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Acıpayamlı is nu in balbezit. Acıpayamlı geeft een lange en hoge pass. Lucinio rent richting de bal. Zehnder onderschept slim de pass. Zehnder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turbuţan is nu in balbezit. Lucinio kopt de bal weg. Rogoveanu geeft de bal voor. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal. Jankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - locomotivmoscow 1:9

88e minuut.
Lucinio probeert naar een medespeler te passen. Syper heeft problemen om de bal te vangen. Syper geeft de bal voor. Lima kopt de bal weg. Gasch met een sublieme pass. Firea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 61%, locomotivmoscow 39%.
fc broll - locomotivmoscow 1:9