Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys Milthi United
f3 Tactiek milthi
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 60.2
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Estívez onderschept slim de pass. Estívez met een sublieme pass. Pałysz is nu in balbezit. Wons rent richting de bal. Wons haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Chubukova passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Binayas de bal. Binayas geeft een lange en hoge pass. Radomski rent richting de bal. Radomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Milthi United 1:0

10e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Inworp. Pollet met een snelle inworp. Wojciekiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Wojciekiewicz geeft de bal voor. Estívez kan de bal niet met de borst controleren. Kortesoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pollet passt de bal met de wreef. Wons rent richting de bal. Ndururi onderschept slim de pass. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cottin trapt de bal weg. Wons kopt de bal weg. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Kortesoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - Milthi United 1:1

34e minuut.
Inworp. Tonelo met een snelle inworp. Wojciekiewicz geeft een hoge lob. Wons is nu in balbezit. Wons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Milthi United 1:2

36e minuut.
Binayas is nu in balbezit. Fennely onderschept slim de pass. Fennely probeert naar een medespeler te passen. Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Pałysz schiet op doel. Kortesoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tonelo neemt de hoekschop. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal. Kortesoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Wojciekiewicz geeft een hoge lob. Pałysz kan de bal niet met de borst controleren. Wons rent richting de bal. Wons draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
de Castro speelt de bal door. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass. Wons springt en kopt de bal. Kortesoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fennely heeft problemen om de bal te vangen. Fennely geeft een lange en hoge pass. Pałysz rent richting de bal. Wons rent richting de bal. Wons haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 70%, Milthi United 30%.
Postboys - Milthi United 1:2

47e minuut.
Ndururi onderschept slim de pass. de Castro onderschept slim de pass. de Castro passt de bal zonder na te denken. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Kortesoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szopeński heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

48e minuut.
Tonelo is nu in balbezit. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wons is nu in balbezit. Wons haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Milthi United 1:3

49e minuut.
Szopeński rent richting de bal. Szopeński geeft een hoge lob. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass. Pałysz krijgt zijn hoofd ertegen. Kortesoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wons is nu in balbezit. Wons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Milthi United 1:4

53e minuut.
Wojciekiewicz passt de bal met de wreef. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi onderschept slim de pass. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dziwisz kopt de bal weg. Binayas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milică. Binayas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Binayas kan niet meer verder spelen. Stoinev komt het veld opgelopen. Stoinev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Radomski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ndururi passt de bal in één keer door. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev draait met de bal, schiet en ... Cottin bokst de bal weg.

77e minuut.
Fennely onderschept slim de pass. Fennely geeft de bal voor. Wons kopt de bal weg. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Toporek passt de bal in één keer door. Sümbül met een sublieme pass. Klungelig pakt Boussard de bal. Radomski is nu in balbezit. Radomski draait met de bal, schiet en ... Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chubukova neemt de hoekschop. Radomski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Milthi United 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 47%, Milthi United 53%.
Postboys - Milthi United 2:4