Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United Postboys
milthi Tactiek f3
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 54.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Milică geeft een lange en hoge pass. Pollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Pałysz rent richting de bal. Pałysz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Toporek rent richting de bal. Stoinev rent richting de bal. Stoinev passt de bal met de wreef. Binayas is nu in balbezit. Binayas haalt uit met een fantastische trap. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi onderschept slim de pass. Wojciekiewicz onderschept slim de pass. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz draait met de bal, schiet en ... Kortesoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi onderschept slim de pass. Ndururi met een sublieme pass. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz schiet op doel. Kortesoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pałysz onderschept slim de pass. Pałysz passt de bal met de wreef. Wons is nu in balbezit. Wons draait met de bal, schiet en ... Kortesoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Postboys 1:0

25e minuut.
Toporek passt de bal met de wreef. Radomski is nu in balbezit. Radomski probeert naar een medespeler te passen. Binayas rent richting de bal. Binayas schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Tonelo speelt de bal door. Wons is nu in balbezit. Wons haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Postboys 2:0

42e minuut.
Toporek bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toporek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ndururi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sümbül de bal. Binayas rent richting de bal. Binayas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Binayas probeert de bal aan de voet te houden. Bohălţeanu met een sublieme pass. Toporek rent richting de bal. Toporek schiet op doel. Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Postboys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 37%, Postboys 63%.
Milthi United - Postboys 2:1

50e minuut.
Wons verovert de bal door een tackle van achteren. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szopeński. Szopeński krijgt een gele kaart. Pałysz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Castro komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Stoinev kopt de bal weg. Truşcă met een sublieme pass. Toporek probeert naar een medespeler te passen. Binayas is nu in balbezit. Binayas schiet op doel. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Damme geeft een hoge lob. Inworp. Radomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cottin trapt de bal weg van het doel. Wojciekiewicz kopt de bal weg. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel. Kortesoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Postboys 3:1

64e minuut.
Klungelig pakt Damme de bal. Damme passt de bal zonder na te denken. de Castro met een sublieme pass. Wons is nu in balbezit. Wons schiet op doel. Kortesoja bokst de bal weg.

66e minuut.
Albadalejo probeert naar een medespeler te passen. Milică is nu in balbezit. Milică passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Estívez heeft problemen om de bal te vangen. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Estívez verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Kortesoja bokst de bal weg. Ndururi is nu in balbezit. de Castro onderschept slim de pass. de Castro schiet op doel. Kortesoja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Estívez geeft de bal voor. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toporek probeert naar een medespeler te passen. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ndururi kopt de bal weg. Radomski probeert de bal aan de voet te houden. Damme geeft een lange en hoge pass. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. Kortesoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Postboys 4:1

85e minuut.
Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă passt de bal met de wreef. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
de Castro kopt de bal weg. Daar is Ndururi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wons rent richting de bal. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 39%, Postboys 61%.
Milthi United - Postboys 4:1