Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda S.K.Maldegem
laatst Tactiek bossie
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 57
very good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Rönkkönen is nu in balbezit. Rönkkönen speelt de bal door. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 1:0

8e minuut.
Jardin onderschept slim de pass. Jardin geeft een lange en hoge pass. Kanta heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Lončarević is nu in balbezit. Lončarević passt de bal in één keer door. Dubiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc ganda - S.K.Maldegem 1:1

15e minuut.
Antino passt de bal met de wreef. Kávai bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek onderschept slim de pass. Bekas rent richting de bal. Bekas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bekas rent richting de bal. Matusek is nu in balbezit. Bekas is nu in balbezit. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Daar is Sioćko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presezzi onderschept slim de pass. Kanta rent richting de bal. Presezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Presezzi geeft de bal voor. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 2:1

25e minuut.
Bekas heeft problemen om de bal te vangen. Jyrkiäinen probeert naar een medespeler te passen. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 3:1

27e minuut.
Pilotino speelt de bal door. Mchedlishvili heeft problemen om de bal te vangen. Mchedlishvili passt de bal zonder na te denken. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Śniadecki rent richting de bal. Vestovoj verovert de bal door een tackle van achteren. Lončarević speelt de bal door. Mchedlishvili rent richting de bal. Mchedlishvili geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 3:2

40e minuut.
Sioćko met een sublieme pass. Mchedlishvili rent richting de bal. Mchedlishvili speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Matusek schiet op doel. Onofrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Matusek is nu in balbezit. Pilotino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matusek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Onofrei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc ganda - S.K.Maldegem 3:3

45e minuut.
Rönkkönen is nu in balbezit. Rönkkönen passt de bal met de wreef. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 60%, S.K.Maldegem 40%.
fc ganda - S.K.Maldegem 4:3

49e minuut.
Sioćko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioćko geeft een hoge lob. Negură probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino schiet op doel. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kanta de bal. Antino is nu in balbezit. Antino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 5:3

50e minuut.
Kanta is nu in balbezit. Kanta passt de bal in één keer door. Sioćko heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa schiet op doel. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Negură speelt de bal door. Rönkkönen heeft problemen om de bal te vangen. Antino rent richting de bal. Antino haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 6:3

63e minuut.
Stuligłowa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolben. Stuligłowa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rönkkönen met een snel genomen vrije trap. Antino rent richting de bal. Antino schiet op doel. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presezzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekas met een sublieme pass. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Sioćko met de inworp. Mchedlishvili kan de bal niet met de borst controleren. Mchedlishvili geeft een hoge lob. Matusek springt en kopt de bal. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Jyrkiäinen probeert naar een medespeler te passen. Kolben geeft een lange en hoge pass. Lončarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončarević passt de bal in één keer door. Kávai onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bekas rent richting de bal. Bekas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 6:4

74e minuut.
Kávai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vestovoj met de inworp. Daar is Bekas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Matusek rent richting de bal. Pilotino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matusek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubiński met een snel genomen vrije trap. Matusek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft een lange en hoge pass. Negură probeert de bal aan de voet te houden. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lončarević met een sublieme pass. Bekas is nu in balbezit. Rusanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas onderschept slim de pass. Bekas draait met de bal, schiet en ... Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matusek probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Matusek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 6:5

81e minuut.
Vestovoj passt de bal in één keer door. Inworp. Śniadecki met de inworp. Matusek is nu in balbezit. Matusek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Kanta verovert de bal door een tackle van achteren. Kanta passt de bal met de wreef. Mchedlishvili is nu in balbezit. Mchedlishvili haalt uit met een fantastische trap. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Matusek de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc ganda - S.K.Maldegem 6:6

88e minuut.
Rusanowski speelt de bal door. Rönkkönen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stuligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - S.K.Maldegem 7:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 57%, S.K.Maldegem 43%.
fc ganda - S.K.Maldegem 7:6