Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.K.Maldegem fc ganda
bossie Tactiek laatst
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Carrobbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een hoge lob. Stuligłowa springt en kopt de bal. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc ganda 0:1

2e minuut.
Stopczyński passt de bal in één keer door. Ponce is nu in balbezit. Lončarević speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Matusek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Boskamp geeft een hoge lob. Pilotino kan de bal niet met de borst controleren. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek schiet op doel. Onofrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.K.Maldegem - fc ganda 1:1

6e minuut.
Stopczyński rent richting de bal. Stopczyński passt de bal zonder na te denken. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc ganda 1:2

8e minuut.
Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen passt de bal in één keer door. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc ganda 1:3

10e minuut.
Lončarević met een sublieme pass. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas haalt uit met een fantastische trap. Onofrei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp geeft de bal voor. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc ganda 2:3

19e minuut.
Matusek kopt de bal weg. Bekas is nu in balbezit. Mchedlishvili speelt de bal door. Boskamp geeft een lange en hoge pass. Matusek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Jardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jardin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boskamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rusanowski rent richting de bal. Rusanowski geeft een hoge lob. Kolben rent richting de bal. Stopczyński onderschept slim de pass. Stopczyński schiet op doel. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc ganda 2:4

27e minuut.
Klungelig pakt Stopczyński de bal. Mchedlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mchedlishvili passt de bal met de wreef. Matusek heeft problemen om de bal te vangen. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mchedlishvili probeert naar een medespeler te passen. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rusanowski kopt de bal weg. Jyrkiäinen speelt de bal door. Mchedlishvili geeft de bal voor. Matusek is nu in balbezit. Matusek draait met de bal, schiet en ... Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Presezzi met een sublieme pass. Stopczyński rent richting de bal. Stopczyński probeert naar een medespeler te passen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Miastkowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Bekas de bal onder controle te krijgen. Lončarević is nu in balbezit. Lončarević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bekas de bal. Bekas geeft de bal voor. Onofrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Krajčík kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jardin de bal onder controle te krijgen. Boskamp speelt de bal door. Bekas heeft problemen om de bal te vangen. Bekas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 49%, fc ganda 51%.
S.K.Maldegem - fc ganda 2:4

48e minuut.
Kolben probeert naar een medespeler te passen. Lončarević rent richting de bal. Lončarević passt de bal in één keer door. Bekas is nu in balbezit. Bekas haalt uit met een fantastische trap. Onofrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Boskamp met een sublieme pass. Matusek rent richting de bal. Jardin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jardin krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Presezzi rent richting de bal. Presezzi geeft de bal voor. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Klungelig pakt Jyrkiäinen de bal. Bekas is nu in balbezit. Bekas speelt de bal door. Matusek heeft problemen om de bal te vangen. Matusek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carrobbio probeert naar een medespeler te passen. Lončarević rent richting de bal. Lončarević met een sublieme pass. Matusek rent richting de bal. Matusek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Lončarević geeft een hoge lob. Jardin kopt de bal weg. Mchedlishvili met een sublieme pass. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas haalt uit met een fantastische trap. Onofrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bekas kopt de bal weg. Rusanowski probeert de bal aan de voet te houden. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek haalt uit met een fantastische trap. Onofrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc ganda 3:4

79e minuut.
Presezzi met de inworp. Bekas rent richting de bal. Bekas passt de bal zonder na te denken. Lončarević geeft een lange en hoge pass. Matusek springt en kopt de bal. Onofrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mchedlishvili probeert naar een medespeler te passen. Krajčík speelt de bal door. Pilotino rent richting de bal. Matusek onderschept slim de pass. Matusek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vestovoj verovert de bal door een tackle van achteren. Vestovoj geeft de bal voor. Matusek is nu in balbezit. Matusek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.K.Maldegem - fc ganda 4:4

90e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp geeft een hoge lob. Matusek rent richting de bal. Matusek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kávai de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 37%, fc ganda 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.K.Maldegem - fc ganda 4:4