Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc broll Winnie en Zonen
352 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 45.6
good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet passt de bal in één keer door. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler onderschept slim de pass. García Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:1

6e minuut.
Paliło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Setanko is nu in balbezit. Setanko probeert naar een medespeler te passen. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Paliło verovert de bal door een tackle van achteren. Paliło met een sublieme pass. García Tevenet probeert naar een medespeler te passen. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Claessens bokst de bal weg. Claessens met een sublieme pass. Setanko kopt de bal weg. Leonte is nu in balbezit. Leonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
García Tevenet kopt de bal weg. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Claessens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:2

15e minuut.
García Tevenet rent richting de bal. Setanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Setanko probeert naar een medespeler te passen. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:3

21e minuut.
Morel geeft de bal voor. Inworp. Gortan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anioła heeft problemen om de bal te vangen. Anioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gortan geeft de bal voor. Buitenspel voor Ribarov. Goede buitenspelval van de verdediging. Wiggers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Reichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet schiet op doel. Claessens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Anioła de bal onder controle te krijgen. Ribarov rent richting de bal. Setanko begaat een overtreding. Setanko krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Leonte speelt de bal door. García Tevenet is nu in balbezit. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Claessens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:4

30e minuut.
Turbuţan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Coporan rent richting de bal. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan met een sublieme pass. Leonte rent richting de bal. Leonte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Anioła is nu in balbezit. Wiggers onderschept slim de pass. Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Setanko passt de bal met de wreef. Leonte rent richting de bal. Leonte passt de bal in één keer door. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:5

39e minuut.
Setanko is nu in balbezit. Păcălici verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte rent richting de bal. Leonte draait met de bal, schiet en ... Claessens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 61%, Winnie en Zonen 39%.
fc broll - Winnie en Zonen 0:6

46e minuut.
Paliło passt de bal in één keer door. Leonte is nu in balbezit. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet schiet op doel. Claessens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:7

56e minuut.
Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Setanko verovert de bal door een tackle van achteren. Setanko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leonte de bal. Leonte schiet op doel. Claessens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:8

64e minuut.
Klungelig pakt Setanko de bal. Setanko speelt de bal door. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte is nu in balbezit. Leonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Coporan probeert naar een medespeler te passen. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte is nu in balbezit. Leonte schiet op doel. Claessens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Leonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turbuţan rent richting de bal. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Setanko geeft een lange en hoge pass. Zub onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Paliło de bal onder controle te krijgen. Setanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Setanko passt de bal zonder na te denken. Leonte is nu in balbezit. Leonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:9

73e minuut.
Ribarov speelt de bal door. Zub rent richting de bal. Zub geeft een hoge lob. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Setanko is nu in balbezit. Setanko passt de bal in één keer door. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Winnie en Zonen 0:10

81e minuut.
Ribarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paliło is nu in balbezit. Paliło passt de bal met de wreef. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 71%, Winnie en Zonen 29%.
fc broll - Winnie en Zonen 0:10