Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen fc broll
442 Tactiek 453
36% Balbezit 64%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
29.2 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


7e minuut.
Morel met de inworp. Prečuch probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - fc broll 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Rode zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gysels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlajković is nu in balbezit. Vlajković geeft een hoge lob. Hauwaert bokst de bal weg. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - fc broll 0:2

13e minuut.
Maciejak probeert naar een medespeler te passen. Vlajković is nu in balbezit. Vlajković probeert naar een medespeler te passen. Zehnder rent richting de bal. Zehnder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dusolie is nu in balbezit. Krsmanović onderschept slim de pass. Krsmanović probeert naar een medespeler te passen. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Morel geeft een lange en hoge pass. Prečuch rent richting de bal. Prečuch speelt de bal door. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Maciejak is nu in balbezit. Degreve schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maciejak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krsmanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 49%, fc broll 51%.
Winnie en Zonen - fc broll 0:2

53e minuut.
Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ... Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - fc broll 0:3

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gortan komt het veld opgelopen. Turbuţan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Krsmanović kopt de bal weg. van Rode verovert de bal door een tackle van achteren. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - fc broll 0:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reichler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Rode bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder onderschept slim de pass. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Firea speelt de bal door. Maciejak kopt de bal weg. Klungelig pakt Vandenbergh de bal. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert bokst de bal weg. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Reichler onderschept slim de pass. Krsmanović probeert naar een medespeler te passen. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ... Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - fc broll 0:5

82e minuut.
Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gortan de bal. Gortan geeft een hoge lob. Anioła springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Morel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan probeert naar een medespeler te passen. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. Hauwaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sambi Lokonga rent richting de bal. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gortan de bal. Gortan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 57%, fc broll 43%.
Winnie en Zonen - fc broll 0:5