Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow Fc Deinze in het Land van Nevele
duizend en een Tactiek nieuw def
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 44.4
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Caraiman onderschept slim de pass. Caraiman passt de bal in één keer door. Muratore speelt de bal door. Turfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turfov haalt uit met een fantastische trap. Jankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Züscher met een snelle inworp. Gasch rent richting de bal. Gasch geeft een lange en hoge pass. Boffin rent richting de bal. Boffin schiet op doel. Ruttens bokst de bal weg.

12e minuut.
Walraeve onderschept slim de pass. Walraeve met een sublieme pass. Xudayarov rent richting de bal. Gasch onderschept slim de pass. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Fc Deinze in het Land van Nevele 1:0

16e minuut.
Fajila probeert naar een medespeler te passen. Züscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bagrowski de bal onder controle te krijgen. Ruttens bokst de bal weg. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:0

30e minuut.
Tudor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gasch rent richting de bal. Bagrowski is nu in balbezit. Gasch onderschept slim de pass. Gasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Caraiman de bal. Fajila verovert de bal door een tackle van achteren. Fajila passt de bal zonder na te denken. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Bagrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajila is nu in balbezit. Fajila probeert naar een medespeler te passen. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Maranhao probeert naar een medespeler te passen. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko probeert naar een medespeler te passen. Gasch is nu in balbezit. Gasch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 41%, Fc Deinze in het Land van Nevele 59%.
locomotivmoscow - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jankowski trapt de bal weg. Fajila kopt de bal weg. Gasch is nu in balbezit. Gasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Züscher is nu in balbezit. Züscher haalt uit met een fantastische trap. Cabanillas kopt de bal weg. Gasch is nu in balbezit. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Ruttens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tudor geeft een lange en hoge pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila passt de bal met de wreef. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Biesemans geeft een hoge lob. Muratore is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biesemans zal de hoekschop nemen. Muratore geeft een lange en hoge pass. Jankowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Bradło passt de bal met de wreef. Turfov is nu in balbezit. Turfov passt de bal zonder na te denken. Muratore is nu in balbezit. Muratore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 41%, Fc Deinze in het Land van Nevele 59%.
locomotivmoscow - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:0