Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Deinze in het Land van Nevele locomotivmoscow
nieuw def Tactiek duizend en een
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 61.3
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Lima met een snelle inworp. Borralho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muratore krijgt een gele kaart. Borralho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muratore speelt de bal door. Borralho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Płocki passt de bal met de wreef. Muratore is nu in balbezit. Muratore passt de bal met de wreef. Turfov is nu in balbezit. Turfov haalt uit met een fantastische trap. Jankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Gasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasch speelt de bal door. Bagrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Skosogorienko onderschept slim de pass. Skosogorienko passt de bal in één keer door. Fajila probeert naar een medespeler te passen. Gasch is nu in balbezit. Gasch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Bagrowski de bal. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bartok controleert de bal met de borst. Borralho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartok. Bartok krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Fajila de bal. Čoupek geeft een lange en hoge pass. Skosogorienko speelt de bal door. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Gasch springt en kopt de bal. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bradło passt de bal in één keer door. Pranagal is nu in balbezit. Klungelig pakt Pranagal de bal. Pranagal geeft een hoge lob. Gasch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - locomotivmoscow 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 65%, locomotivmoscow 35%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - locomotivmoscow 0:1

59e minuut.
Tudor probeert naar een medespeler te passen. Fajila rent richting de bal. Fajila passt de bal in één keer door. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lima geeft een hoge lob. Hagedorn kopt de bal weg. Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Muratore is nu in balbezit. Syper rent richting de bal. Muratore verovert de bal door een tackle van achteren. Muratore haalt uit met een fantastische trap. Jankowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Deinze in het Land van Nevele - locomotivmoscow 1:1

87e minuut.
Klungelig pakt Pranagal de bal. Pranagal speelt de bal door. Daar is Hagedorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagedorn geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Caraiman de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 64%, locomotivmoscow 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Deinze in het Land van Nevele - locomotivmoscow 1:1