Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys S.K.Maldegem
f3 Tactiek bossie
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 56.1
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Radomski is nu in balbezit. Boskamp rent richting de bal. Boskamp probeert naar een medespeler te passen. Krajčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bekas rent richting de bal. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek is nu in balbezit. Matusek schiet op doel. Kortesoja bokst de bal weg.

8e minuut.
Boskamp met een sublieme pass. Bekas rent richting de bal. Bekas passt de bal zonder na te denken. Matusek is nu in balbezit. Matusek draait met de bal, schiet en ... Kortesoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lončarević neemt de hoekschop. Matusek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - S.K.Maldegem 0:1

13e minuut.
Krajčík onderschept slim de pass. Krajčík passt de bal in één keer door. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - S.K.Maldegem 1:1

18e minuut.
Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură met een sublieme pass. Bekas rent richting de bal. Matusek is nu in balbezit. Matusek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mchedlishvili kopt de bal weg. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estívez. Matusek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Krajčík passt de bal met de wreef. Boskamp is nu in balbezit. Boskamp speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lončarević probeert naar een medespeler te passen. Mchedlishvili met een sublieme pass. Lončarević heeft problemen om de bal te vangen. Lončarević geeft een hoge lob. Matusek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Boskamp speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Estívez onderschept slim de pass. Bekas onderschept slim de pass. Bekas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kanta met een snelle inworp. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončarević is nu in balbezit. Lončarević geeft de bal voor. Matusek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - S.K.Maldegem 1:2

41e minuut.
Sioćko geeft een hoge lob. Matusek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arencibia. Arencibia krijgt een gele kaart. Matusek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mchedlishvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matusek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta geeft een hoge lob. Bekas heeft problemen om de bal te vangen. Matusek rent richting de bal. Matusek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stoinev rent richting de bal. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă passt de bal in één keer door. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 62%, S.K.Maldegem 38%.
Postboys - S.K.Maldegem 1:2

50e minuut.
Kolben verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev onderschept slim de pass. Stoinev passt de bal in één keer door. Binayas is nu in balbezit. Binayas draait met de bal, schiet en ... Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Estívez kopt de bal weg. Truşcă geeft de bal voor. Mirallas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoinev rent richting de bal. Stoinev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Doeltrap. Kortesoja trapt de bal weg. Stoinev kopt de bal weg. Binayas rent richting de bal. Binayas draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Szopeński heeft problemen om de bal te vangen. Lončarević geeft een lange en hoge pass. Szopeński heeft problemen om de bal te vangen. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bekas passt de bal met de wreef. Boskamp rent richting de bal. Boskamp speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Matusek schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Boskamp is nu in balbezit. Boskamp passt de bal zonder na te denken. Matusek rent richting de bal. Matusek schiet op doel. Kortesoja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - S.K.Maldegem 1:3

80e minuut.
Negură probeert naar een medespeler te passen. Kanta met een sublieme pass. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas geeft een hoge lob. Matusek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Matusek is nu in balbezit. Bekas rent richting de bal. Mirallas begaat een overtreding. Mirallas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mchedlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mchedlishvili probeert naar een medespeler te passen. Boskamp met een sublieme pass. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp speelt de bal door. Lončarević speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja bokst de bal weg. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 66%, S.K.Maldegem 34%.
Postboys - S.K.Maldegem 1:3