Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United fc ganda
milthi Tactiek laatst
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten very good
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
de Castro speelt de bal door. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz passt de bal met de wreef. Pałysz rent richting de bal. Pałysz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rusanowski rent richting de bal. Rusanowski met een sublieme pass. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Wons rent richting de bal. Wons schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onofrei met een harde bal richting middenveld. Rönkkönen kopt de bal weg. Stuligłowa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stuligłowa rent richting de bal. Rönkkönen is nu in balbezit. Rönkkönen passt de bal in één keer door. Daar is Antino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stuligłowa controleert de bal met de borst. Sümbül met een sublieme pass. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Pollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet geeft de bal voor. Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Rönkkönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönkkönen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antino de bal. Antino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc ganda 0:1

28e minuut.
Fennely probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pollet de bal. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Wons rent richting de bal. Wons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Boussard kopt de bal weg. de Castro heeft problemen om de bal te vangen. de Castro passt de bal met de wreef. Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Pałysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Pałysz rent richting de bal. Pałysz geeft een hoge lob. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons haalt uit met een fantastische trap. Onofrei bokst de bal weg. Pilotino heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pollet neemt de hoekschop. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Tonelo rent richting de bal. Tonelo geeft een lange en hoge pass. Wons springt en kopt de bal. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Milică met een sublieme pass. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Antino rent richting de bal. Antino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Mendoza geeft een hoge lob. Presezzi rent richting de bal. Presezzi passt de bal in één keer door. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 41%, fc ganda 59%.
Milthi United - fc ganda 0:1

46e minuut.
Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz speelt de bal door. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jyrkiäinen passt de bal met de wreef. Pollet rent richting de bal. Pollet geeft een lange en hoge pass. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Onofrei bokst de bal weg.

49e minuut.
Pilotino passt de bal in één keer door. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely passt de bal zonder na te denken. Daar is Wojciekiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
de Castro rent richting de bal. de Castro passt de bal in één keer door. Tonelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo geeft de bal voor. Wons krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fennely met een sublieme pass. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wons de bal. Wons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milthi United - fc ganda 1:1

65e minuut.
Wons heeft problemen om de bal te vangen. de Castro speelt de bal door. Pollet met een sublieme pass. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Wojciekiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet geeft de bal voor. Onofrei probeert wanhopig de bal te grijpen. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Pałysz passt de bal in één keer door. Daar is Wojciekiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. Onofrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc ganda 2:1

77e minuut.
Antino rent richting de bal. Stuligłowa is nu in balbezit. Rönkkönen is nu in balbezit. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pilotino passt de bal met de wreef. Tonelo rent richting de bal. Tonelo met een sublieme pass. Pałysz rent richting de bal. Pałysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de Castro met een sublieme pass. Tonelo rent richting de bal. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 28%, fc ganda 72%.
Milthi United - fc ganda 2:1