Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Deinze in het Land van Nevele fc broll
nieuw def Tactiek 352
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Muratore speelt de bal door. Daar is Turfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejak met een sublieme pass. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichler geeft een hoge lob. Bradło kopt de bal weg. Turfov is nu in balbezit. Turfov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Krsmanović passt de bal in één keer door. Inworp. Maranhao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caraiman rent richting de bal. Caraiman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maciejak probeert naar een medespeler te passen. Zehnder rent richting de bal. Bagrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krsmanović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Xudayarov met een sublieme pass. Cabanillas is nu in balbezit. Cabanillas passt de bal in één keer door. Biesemans rent richting de bal. Biesemans geeft een lange en hoge pass. Claessens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Biesemans probeert naar een medespeler te passen. Turfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsmanović begaat een overtreding. Turfov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Caraiman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Maranhao met een sublieme pass. Turfov heeft problemen om de bal te vangen. Turfov passt de bal in één keer door. Muratore bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 50%, fc broll 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc broll 0:0

51e minuut.
Biesemans passt de bal met de wreef. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman geeft een lange en hoge pass. Turfov krijgt zijn hoofd ertegen. Claessens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc broll 1:0

75e minuut.
Cabanillas geeft de bal voor. Zub heeft problemen om de bal te vangen. Muratore speelt de bal door. Turfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turfov draait met de bal, schiet en ... Claessens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Prečuch rent richting de bal. Prečuch passt de bal met de wreef. Turfov rent richting de bal. Turfov speelt de bal door. Muratore bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc broll 2:0

80e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Caraiman geeft de bal voor. Schánilec heeft problemen om de bal te vangen. Muratore rent richting de bal. Muratore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc broll 3:0

84e minuut.
Schánilec bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore verovert de bal door een tackle van achteren. Muratore speelt de bal door. Klungelig pakt Turfov de bal. Turfov schiet op doel. Claessens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 47%, fc broll 53%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc broll 3:0