Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc broll Fc Deinze in het Land van Nevele
453 Tactiek nieuw def
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 42.2
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


23e minuut.
Caraiman onderschept slim de pass. Caraiman passt de bal met de wreef. Bartok speelt de bal door. Muratore rent richting de bal. Muratore haalt uit met een fantastische trap. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Vlajković de bal. Areyan is nu in balbezit. Vlajković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlajković krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bagrowski kopt de bal weg. Maciejak met een sublieme pass. Klungelig pakt Prečuch de bal. Prečuch geeft een lange en hoge pass. Zehnder springt en kopt de bal. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 42%, Fc Deinze in het Land van Nevele 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc broll - Fc Deinze in het Land van Nevele 0:0

52e minuut.
Prečuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Prečuch passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gortan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Maciejak de bal. Caraiman rent richting de bal. Caraiman speelt de bal door. Turfov rent richting de bal. Turfov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Muratore rent richting de bal. Muratore passt de bal met de wreef. Turfov is nu in balbezit. Muratore bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Čoupek trapt de bal weg. Krsmanović kopt de bal weg. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder onderschept slim de pass. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bartok passt de bal in één keer door. Płocki rent richting de bal. Płocki passt de bal zonder na te denken. Turfov is nu in balbezit. Turfov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rogoveanu rent richting de bal. Cabanillas onderschept slim de pass. Cabanillas geeft de bal voor. Turfov rent richting de bal. Turfov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 54%, Fc Deinze in het Land van Nevele 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc broll - Fc Deinze in het Land van Nevele 0:0