Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen locomotivmoscow
442 Tactiek duizend en een
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Walraeve onderschept slim de pass. Walraeve speelt de bal door. Corbu rent richting de bal. Corbu schiet op doel. De Ceulaer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - locomotivmoscow 0:1

21e minuut.
Skosogorienko met een sublieme pass. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch geeft een lange en hoge pass. Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. De Ceulaer met een harde bal richting middenveld. Fajila kopt de bal weg. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gasch is nu in balbezit. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - locomotivmoscow 0:2

23e minuut.
Setanko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leonte de bal. Walraeve is nu in balbezit. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Jankowski trapt de bal weg van het doel. Fajila kopt de bal weg. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Fajila rent richting de bal. Fajila passt de bal met de wreef. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Setanko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García Tevenet de bal. Tudor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Tevenet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Setanko komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Setanko met een sublieme pass. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło passt de bal in één keer door. Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Toure verovert de bal door een tackle van achteren. Toure speelt de bal door. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - locomotivmoscow 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 49%, locomotivmoscow 51%.
Winnie en Zonen - locomotivmoscow 0:3

52e minuut.
Gasch rent richting de bal. Fajila is nu in balbezit. Gasch is nu in balbezit. Fajila rent richting de bal. Fajila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Skosogorienko is nu in balbezit. García Tevenet onderschept slim de pass. García Tevenet speelt de bal door. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Setanko met een sublieme pass. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet passt de bal zonder na te denken. Leonte rent richting de bal. Leonte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Troch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troch geeft een lange en hoge pass. Züscher kopt de bal weg. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Leonte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kremer komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Züscher rent richting de bal. Paliło onderschept slim de pass. Paliło geeft de bal voor. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. Jankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - locomotivmoscow 1:3

75e minuut.
Troch verovert de bal door een tackle van achteren. Toure rent richting de bal. Troch onderschept slim de pass. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Züscher is nu in balbezit. Züscher geeft een hoge lob. Gasch kopt de bal weg. Fajila rent richting de bal. Fajila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Züscher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasch met een sublieme pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gasch heeft problemen om de bal te vangen. Gasch passt de bal met de wreef. Corbu is nu in balbezit. Corbu schiet op doel. De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Walraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Setanko verovert de bal door een tackle van achteren. Setanko passt de bal zonder na te denken. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. Jankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal met de wreef. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - locomotivmoscow 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 38%, locomotivmoscow 62%.
Winnie en Zonen - locomotivmoscow 1:4