Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow Winnie en Zonen
duizend en een Tactiek 442
64% Balbezit 36%
31% Spel op eigen helft 69%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 28.6
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Hagedorn met een sublieme pass. Daar is Pranagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranagal met een sublieme pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn met een sublieme pass. Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Borralho met de inworp. Lima is nu in balbezit. Lima passt de bal in één keer door. Borralho is nu in balbezit. Borralho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Lima rent richting de bal. Lima passt de bal zonder na te denken. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Borralho kopt de bal weg. Gasch rent richting de bal. Gasch probeert naar een medespeler te passen. Fajila rent richting de bal. Fajila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 1:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morel met de inworp. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ... Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 2:0

27e minuut.
Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal geeft de bal voor. Fajila rent richting de bal. Fajila schiet op doel. Hauwaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 3:0

29e minuut.
Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn passt de bal zonder na te denken. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel. Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 4:0

31e minuut.
Gasch onderschept slim de pass. Gasch passt de bal met de wreef. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 5:0

34e minuut.
Klungelig pakt Gysels de bal. Skosogorienko speelt de bal door. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal geeft de bal voor. Gasch krijgt zijn hoofd ertegen. Hauwaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gysels passt de bal met de wreef. Kremer rent richting de bal. Kremer passt de bal in één keer door. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 5:1

38e minuut.
Sambi Lokonga rent richting de bal. Lima rent richting de bal. Lima geeft de bal voor. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 6:1

40e minuut.
Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Fajila geeft de bal voor. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... Hauwaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 7:1

45e minuut.
Klungelig pakt Pranagal de bal. Pranagal passt de bal zonder na te denken. Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn geeft de bal voor. Gasch krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Daar is Vandenbergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajila rent richting de bal. Fajila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 32%, Winnie en Zonen 68%.
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 8:1

50e minuut.
Daar is Hagedorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiggers. Hagedorn raakt geblesseerd tijdens het duel. Pranagal komt bij de bal en schiet. Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gasch passt de bal met de wreef. Lima is nu in balbezit. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 9:1

54e minuut.
Pranagal rent richting de bal. Pranagal met een sublieme pass. Fajila is nu in balbezit. Fajila haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 10:1

56e minuut.
Hagedorn met een sublieme pass. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal passt de bal in één keer door. Fajila is nu in balbezit. Fajila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Hagedorn speelt de bal door. Lima heeft problemen om de bal te vangen. Lima met een sublieme pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert bokst de bal weg. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 11:1

60e minuut.
Gysels rent richting de bal. Hagedorn onderschept slim de pass. Hagedorn met een sublieme pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 12:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Rode met de inworp. Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fajila rent richting de bal. Fajila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 13:1

66e minuut.
Vandenbergh heeft problemen om de bal te vangen. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch rent richting de bal. Fajila rent richting de bal. Fajila draait met de bal, schiet en ... Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gasch is nu in balbezit. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 14:1

71e minuut.
Pranagal geeft een lange en hoge pass. Skosogorienko geeft een lange en hoge pass. Lima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fajila is nu in balbezit. Fajila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gysels rent richting de bal. Pranagal geeft een hoge lob. Gasch rent richting de bal. Gasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 15:1

74e minuut.
Van Parys met een sublieme pass. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima draait met de bal, schiet en ... Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lima is nu in balbezit. Lima geeft een hoge lob. Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn draait met de bal, schiet en ... Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch passt de bal in één keer door. Fajila is nu in balbezit. Fajila haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 16:1

84e minuut.
Lima is nu in balbezit. Lima passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gasch de bal. Gasch schiet op doel. Hauwaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 17:1

88e minuut.
Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn verovert de bal door een tackle van achteren. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Fajila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lima is nu in balbezit. Lima speelt de bal door. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 18:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 30%, Winnie en Zonen 70%.
locomotivmoscow - Winnie en Zonen 18:1