Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen Milthi United
442 Tactiek milthi
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten very good
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


19e minuut.
Setanko met een sublieme pass. García Tevenet is nu in balbezit. de Castro is nu in balbezit. García Tevenet onderschept slim de pass. García Tevenet geeft de bal voor. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Coporan speelt de bal door. Kremer is nu in balbezit. Kremer passt de bal zonder na te denken. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pollet met de inworp. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz onderschept slim de pass. Wojciekiewicz schiet op doel. De Ceulaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Milthi United 0:1

31e minuut.
De Ceulaer probeert naar een medespeler te passen. Wiggers heeft problemen om de bal te vangen. Milică geeft een lange en hoge pass. Tonelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo schiet op doel. De Ceulaer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Milthi United 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt Chávez de bal. Wojciekiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chávez. Chávez krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet schiet op doel. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Milthi United 1:2

43e minuut.
Boussard heeft problemen om de bal te vangen. Kremer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boussard raakt geblesseerd tijdens het duel. Boussard met een snel genomen vrije trap. Tonelo is nu in balbezit. Tonelo passt de bal in één keer door. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Damme passt de bal met de wreef. Pollet rent richting de bal. Pollet passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 50%, Milthi United 50%.
Winnie en Zonen - Milthi United 1:2

46e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. De Ceulaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tonelo passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz speelt de bal door. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz geeft de bal voor. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel. De Ceulaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Milthi United 1:3

56e minuut.
Micali geeft de bal voor. Pollet kopt de bal weg. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Milthi United 1:4

59e minuut.
Sümbül is nu in balbezit. García Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. Setanko bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milică heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paliło neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cottin speelt de bal door. Wojciekiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz geeft de bal voor. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Micali geeft de bal voor. Inworp. Pollet met een snelle inworp. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Toure geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollet met een snelle inworp. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Micali rent richting de bal. Pollet rent richting de bal. Pollet met een sublieme pass. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák schiet op doel. De Ceulaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Milthi United 1:5

73e minuut.
Klungelig pakt Kremer de bal. García Tevenet met een sublieme pass. Hanovanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. De Ceulaer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Damme passt de bal in één keer door. Pollet rent richting de bal. Pollet passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. De Ceulaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Judiščák rent richting de bal. Judiščák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Wojciekiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pollet rent richting de bal. Pollet met een sublieme pass. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sümbül verovert de bal door een tackle van achteren. de Castro speelt de bal door. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Coporan heeft problemen om de bal te vangen. de Castro rent richting de bal. de Castro passt de bal zonder na te denken. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 69%, Milthi United 31%.
Winnie en Zonen - Milthi United 1:5