Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United Winnie en Zonen
milthi Tactiek 442
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten weak
formidable Passen weak
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Pollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet met een sublieme pass. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Winnie en Zonen 1:0

17e minuut.
de Castro probeert naar een medespeler te passen. Pollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollet passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tonelo verovert de bal door een tackle van achteren. Tonelo met een sublieme pass. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Micali de bal. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Winnie en Zonen 2:0

24e minuut.
Tonelo rent richting de bal. Tonelo passt de bal zonder na te denken. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Winnie en Zonen 3:0

28e minuut.
Sümbül passt de bal met de wreef. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro probeert naar een medespeler te passen. Tonelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo schiet op doel. De Ceulaer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wons is nu in balbezit. Wons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Winnie en Zonen 4:0

38e minuut.
De Ceulaer met een sublieme pass. Sümbül kopt de bal weg. Wons rent richting de bal. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Winnie en Zonen 5:0

40e minuut.
Chávez speelt de bal door. Dusolie rent richting de bal. Sümbül schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sümbül krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Damme geeft een hoge lob. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Morel geeft de bal voor. Inworp. Tonelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 38%, Winnie en Zonen 62%.
Milthi United - Winnie en Zonen 5:0

51e minuut.
Cottin met een harde bal richting middenveld. Daar is Toure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sümbül probeert naar een medespeler te passen. Tonelo speelt de bal door. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo geeft een lange en hoge pass. Wons springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pollet is nu in balbezit. Pollet passt de bal in één keer door. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. De Ceulaer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Milică kopt de bal weg. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz geeft de bal voor. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Winnie en Zonen 6:0

73e minuut.
Tonelo rent richting de bal. Tonelo passt de bal met de wreef. Pałysz rent richting de bal. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
de Castro kopt de bal weg. Pałysz is nu in balbezit. Morel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morel krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Micali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wons de bal. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Damme met de inworp. Pollet is nu in balbezit. Pollet passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 25%, Winnie en Zonen 75%.
Milthi United - Winnie en Zonen 6:0