Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys fc broll
f3 Tactiek 453
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Truşcă passt de bal met de wreef. Stoinev is nu in balbezit. Stoinev met een sublieme pass. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rebollo Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Truşcă rent richting de bal. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev heeft problemen om de bal te vangen. Stoinev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Krsmanović kopt de bal weg. Estívez kan de bal niet met de borst controleren. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder draait met de bal, schiet en ... Kortesoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - fc broll 0:1

15e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Ribarov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arencibia de bal. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maciejak probeert naar een medespeler te passen. Zehnder rent richting de bal. Zehnder probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Truşcă speelt de bal door. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu passt de bal met de wreef. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Arencibia probeert naar een medespeler te passen. Stoinev rent richting de bal. Stoinev passt de bal in één keer door. Binayas rent richting de bal. Binayas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 52%, fc broll 48%.
Postboys - fc broll 0:1

56e minuut.
Stoinev is nu in balbezit. Krsmanović is nu in balbezit. Stoinev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoinev geeft een hoge lob. Binayas springt en kopt de bal. Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turbuţan komt het veld opgelopen. Gortan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Firea speelt de bal door. Krsmanović kopt de bal weg. Maciejak met een sublieme pass. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - fc broll 0:2

86e minuut.
Chubukova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Truşcă geeft een hoge lob. Toporek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 46%, fc broll 54%.
Postboys - fc broll 0:2