Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda locomotivmoscow
laatst Tactiek duizend en een
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Tudor speelt de bal door. Fajila is nu in balbezit. Hagedorn is nu in balbezit. Hagedorn geeft een lange en hoge pass. Gasch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fajila is nu in balbezit. Daar is Fajila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajila passt de bal zonder na te denken. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel. Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pranagal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fajila krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rönkkönen passt de bal in één keer door. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi met een sublieme pass. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa schiet op doel. Jankowski bokst de bal weg.

18e minuut.
Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila probeert naar een medespeler te passen. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Onofrei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - locomotivmoscow 0:1

26e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila passt de bal in één keer door. Daar is Gasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - locomotivmoscow 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Fajila de bal. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn passt de bal zonder na te denken. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Rusanowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pranagal met een snelle inworp. Fajila geeft een hoge lob. Gasch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stuligłowa rent richting de bal. Borralho onderschept slim de pass. Borralho geeft een hoge lob. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal geeft een lange en hoge pass. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... Onofrei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - locomotivmoscow 0:3

38e minuut.
Borralho kopt de bal weg. Lima is nu in balbezit. Lima passt de bal in één keer door. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tudor kopt de bal weg. Rönkkönen heeft problemen om de bal te vangen. Skosogorienko geeft de bal voor. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 60%, locomotivmoscow 40%.
fc ganda - locomotivmoscow 0:3

46e minuut.
Tudor geeft de bal voor. Fajila kopt de bal weg. Hagedorn speelt de bal door. Gasch is nu in balbezit. Gasch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hagedorn passt de bal met de wreef. Pranagal rent richting de bal. Pranagal passt de bal met de wreef. Fajila is nu in balbezit. Fajila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Borralho probeert naar een medespeler te passen. Hagedorn met een sublieme pass. Fajila is nu in balbezit. Pranagal geeft de bal voor. Gasch krijgt zijn hoofd ertegen. Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - locomotivmoscow 0:4

62e minuut.
Tudor met een sublieme pass. Pranagal met een sublieme pass. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - locomotivmoscow 0:5

68e minuut.
Tudor kopt de bal weg. Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn met een sublieme pass. Fajila rent richting de bal. Fajila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gasch rent richting de bal. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila rent richting de bal. Fajila draait met de bal, schiet en ... Hagedorn probeert de bal aan de voet te houden. Onofrei bokst de bal weg. Gasch is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Borralho passt de bal zonder na te denken. Fajila is nu in balbezit. Fajila passt de bal zonder na te denken. Lima rent richting de bal. Lima geeft een lange en hoge pass. Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Fajila is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - locomotivmoscow 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 69%, locomotivmoscow 31%.
fc ganda - locomotivmoscow 0:6