Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.K.Maldegem Winnie en Zonen
bossie Tactiek 442
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 43.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Negură probeert de bal aan de voet te houden. Paliło is nu in balbezit. Paliło passt de bal met de wreef. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Vestovoj de bal. Vestovoj onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paliło met de inworp. Setanko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lončarević geeft een lange en hoge pass. Hanovanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek schiet op doel. De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 1:0

18e minuut.
Lončarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončarević passt de bal in één keer door. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 2:0

22e minuut.
Setanko speelt de bal door. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło speelt de bal door. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Miastkowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Coporan probeert naar een medespeler te passen. Chávez geeft een lange en hoge pass. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 2:1

29e minuut.
Kanta is nu in balbezit. Kanta geeft de bal voor. Chávez kopt de bal weg. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lončarević passt de bal in één keer door. Mchedlishvili rent richting de bal. Mchedlishvili passt de bal zonder na te denken. Matusek is nu in balbezit. Matusek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 3:1

39e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp probeert naar een medespeler te passen. Matusek rent richting de bal. Matusek schiet op doel. De Ceulaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 50%, Winnie en Zonen 50%.
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 4:1

47e minuut.
Toure speelt de bal door. Boskamp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Setanko. Boskamp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Lončarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončarević probeert naar een medespeler te passen. Bekas rent richting de bal. Bekas draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 5:1

57e minuut.
Negură controleert de bal met de borst. Setanko met een sublieme pass. Lončarević speelt de bal door. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Paliło kopt de bal weg. Negură heeft problemen om de bal te vangen. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 5:2

65e minuut.
Bekas passt de bal met de wreef. Sioćko geeft een lange en hoge pass. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Miastkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 5:3

69e minuut.
Daar is Sioćko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan schiet op doel. Miastkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Coporan met een sublieme pass. Kanta heeft problemen om de bal te vangen. Kanta geeft een hoge lob. Matusek rent richting de bal. Matusek draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lončarević neemt de hoekschop. Matusek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 6:3

80e minuut.
Klungelig pakt Wiggers de bal. Bekas rent richting de bal. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek schiet op doel. De Ceulaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 7:3

83e minuut.
Klungelig pakt Chávez de bal. Paliło rent richting de bal. Paliło passt de bal zonder na te denken. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 7:4

85e minuut.
Paliło is nu in balbezit. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliło probeert naar een medespeler te passen. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Toure heeft problemen om de bal te vangen. Toure met een sublieme pass. Wiggers geeft een lange en hoge pass. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Miastkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 60%, Winnie en Zonen 40%.
S.K.Maldegem - Winnie en Zonen 7:4