Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen S.K.Maldegem
442 Tactiek bossie
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.6 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
De Ceulaer trapt de bal weg. de Haas kopt de bal weg. Toure geeft een lange en hoge pass. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vestovoj met een sublieme pass. Negură rent richting de bal. Paliło begaat een overtreding. Paliło krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vestovoj onderschept slim de pass. Vestovoj geeft een lange en hoge pass. Daar is Toure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - S.K.Maldegem 0:1

15e minuut.
Boskamp passt de bal zonder na te denken. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta geeft de bal voor. Klungelig pakt Matusek de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli passt de bal met de wreef. Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setanko is nu in balbezit. Setanko draait met de bal, schiet en ... Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sioćko heeft problemen om de bal te vangen. Sioćko geeft een lange en hoge pass. Leonte is nu in balbezit. Leonte draait met de bal, schiet en ... Miastkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winnie en Zonen - S.K.Maldegem 1:1

30e minuut.
Inworp. Degreve met de inworp. Wiggers controleert de bal met de borst. Wiggers geeft een lange en hoge pass. Leonte krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 42%, S.K.Maldegem 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnie en Zonen - S.K.Maldegem 1:1

50e minuut.
Kanta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carrobbio komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Carrobbio rent richting de bal. Carrobbio geeft de bal voor. Daar is Micali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusek is nu in balbezit. Matusek draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer bokst de bal weg.

60e minuut.
Lončarević kopt de bal weg. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli verovert de bal door een tackle van achteren. de Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Haas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De Ceulaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Degreve de bal. Morelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekas. Bekas krijgt een gele kaart. Morelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Micali met een snel genomen vrije trap. Leonte rent richting de bal. Leonte draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Negură geeft een lange en hoge pass. Lončarević rent richting de bal. Lončarević speelt de bal door. Bekas rent richting de bal. Bekas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Carrobbio passt de bal met de wreef. Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp probeert naar een medespeler te passen. Bekas is nu in balbezit. Bekas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp passt de bal met de wreef. Bekas is nu in balbezit. Bekas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - S.K.Maldegem 1:2

76e minuut.
Paliło geeft een hoge lob. Leonte kopt de bal weg. Setanko rent richting de bal. Setanko haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winnie en Zonen - S.K.Maldegem 2:2

82e minuut.
Inworp. Boskamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekas is nu in balbezit. Bekas kan de bal niet met de borst controleren. Bekas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Degreve passt de bal met de wreef. Leonte rent richting de bal. Sioćko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leonte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Setanko neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 49%, S.K.Maldegem 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnie en Zonen - S.K.Maldegem 2:2