Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United Fc Deinze in het Land van Nevele
milthi Tactiek nieuw def
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Bradło kopt de bal weg. Turfov rent richting de bal. Bartok speelt de bal door. Muratore bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bradło geeft de bal voor. Inworp. Tonelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. de Castro speelt de bal door. Pollet met een sublieme pass. Wojciekiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz schiet op doel. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Fc Deinze in het Land van Nevele 1:0

25e minuut.
Maranhao geeft de bal voor. Inworp. Tonelo met de inworp. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tonelo is nu in balbezit. Daar is Tonelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonelo geeft een hoge lob. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:0

39e minuut.
Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Tonelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo passt de bal met de wreef. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 29%, Fc Deinze in het Land van Nevele 71%.
Milthi United - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:0

55e minuut.
Maranhao rent richting de bal. Maranhao geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boussard de bal onder controle te krijgen. Turfov rent richting de bal. Turfov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

65e minuut.
Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass. Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. de Castro is nu in balbezit. de Castro geeft een lange en hoge pass. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruttens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt de Castro de bal. de Castro speelt de bal door. Klungelig pakt Tonelo de bal. Tonelo geeft de bal voor. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Maranhao kopt de bal weg. Turfov rent richting de bal. Fennely bereikt de bal nog maar net als eerste. Turfov verovert de bal door een tackle van achteren. Turfov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Hennerkes komt het veld opgelopen. Judiščák komt het veld opgelopen. Damme komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Milică met een sublieme pass. de Castro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - Fc Deinze in het Land van Nevele 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 33%, Fc Deinze in het Land van Nevele 67%.
Milthi United - Fc Deinze in het Land van Nevele 3:0