Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Deinze in het Land van Nevele Milthi United
nieuw def Tactiek milthi
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 61.7
adequate Schieten very good
good Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Areyan de bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică geeft de bal voor. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz schiet op doel. Ruttens bokst de bal weg.

3e minuut.
Biesemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesemans geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojciekiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tonelo passt de bal zonder na te denken. de Castro speelt de bal door. Cabanillas verovert de bal door een tackle van achteren. Pałysz rent richting de bal. Pałysz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pollet zal de hoekschop nemen. Ruttens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wons maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pollet is nu in balbezit. Pollet passt de bal in één keer door. Areyan rent richting de bal. Pałysz onderschept slim de pass. Pałysz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal met de wreef. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wons is nu in balbezit. Wons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov maakt een afschuwelijke overtreding. Xudayarov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tonelo met een snelle inworp. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft een lange en hoge pass. Wons krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 0:1

25e minuut.
Damme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pollet is nu in balbezit. Pollet passt de bal zonder na te denken. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz haalt uit met een fantastische trap. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pollet speelt de bal door. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz passt de bal in één keer door. Wons is nu in balbezit. Wons draait met de bal, schiet en ... Ruttens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pollet verovert de bal door een tackle van achteren. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal met de wreef. Wons is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wons rent richting de bal. Wons haalt uit met een fantastische trap. Ruttens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 0:2

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Bradło de bal onder controle te krijgen. de Castro is nu in balbezit. de Castro speelt de bal door. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wons rent richting de bal. Wons schiet op doel. Ruttens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 0:3

44e minuut.
Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tonelo heeft problemen om de bal te vangen. Tonelo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bagrowski de bal. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 79%, Milthi United 21%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 0:3

47e minuut.
Wojciekiewicz is nu in balbezit. Xudayarov rent richting de bal. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 0:4

49e minuut.
Tonelo passt de bal zonder na te denken. Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal met de wreef. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bagrowski neemt vlug de vrije trap. Turfov rent richting de bal. Turfov passt de bal in één keer door. Muratore is nu in balbezit. Muratore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cabanillas is nu in balbezit. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz passt de bal in één keer door. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Milică geeft een hoge lob. Bradło is nu in balbezit. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. Ruttens probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tonelo de bal. Tonelo geeft de bal voor. Wons krijgt zijn hoofd ertegen. Ruttens bokst de bal weg. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonelo met een snelle inworp. de Castro geeft een hoge lob. Pałysz rent richting de bal. Pałysz draait met de bal, schiet en ... Ruttens bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Boussard komt het veld opgelopen. Judiščák komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Muratore speelt de bal door. Turfov heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Albadalejo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Albadalejo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Albadalejo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Biesemans probeert naar een medespeler te passen. Muratore speelt de bal door. Turfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turfov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cottin speelt de bal door. Bradło kopt de bal weg. Muratore rent richting de bal. Muratore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 1:4

79e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz passt de bal zonder na te denken. Boussard is nu in balbezit. Boussard geeft de bal voor. Judiščák springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft een hoge lob. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel. Ruttens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 70%, Milthi United 30%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - Milthi United 1:5