Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda fc broll
laatst Tactiek 352
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki geeft de bal voor. Daar is Zub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antino is nu in balbezit. Antino schiet op doel. Firea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rönkkönen rent richting de bal. Rönkkönen passt de bal in één keer door. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc broll 1:0

21e minuut.
Rönkkönen heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönkkönen met een sublieme pass. Antino is nu in balbezit. Antino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stuligłowa passt de bal in één keer door. Reichler rent richting de bal. Antino onderschept slim de pass. Antino draait met de bal, schiet en ... Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc broll 2:0

27e minuut.
Zehnder speelt de bal door. Prečuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pilotino speelt de bal door. Rönkkönen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stuligłowa de bal. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc broll 3:0

41e minuut.
Rönkkönen is nu in balbezit. Rönkkönen passt de bal in één keer door. Antino met een sublieme pass. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 46%, fc broll 54%.
fc ganda - fc broll 3:0

46e minuut.
Rönkkönen rent richting de bal. Rönkkönen passt de bal met de wreef. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Antino onderschept slim de pass. Antino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jardin speelt de bal door. Rönkkönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönkkönen passt de bal met de wreef. Antino is nu in balbezit. Antino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jyrkiäinen kopt de bal weg. Antino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antino moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Antino kan niet meer verder spelen. Kávai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guardiola komt het veld opgelopen. Mendoza komt het veld opgelopen. Jyrkiäinen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stuligłowa springt en kopt de bal. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc broll 4:0

61e minuut.
Pilotino is nu in balbezit. Ribarov verovert de bal door een tackle van achteren. Jyrkiäinen begaat een overtreding. Ribarov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turbuţan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Turbuţan met een sublieme pass. Maciejak rent richting de bal. Maciejak geeft de bal voor. Gortan rent richting de bal. Gortan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rebollo Soto geeft de bal voor. Guardiola kan de bal niet met de borst controleren. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc broll 4:1

67e minuut.
Mendoza passt de bal in één keer door. Guardiola rent richting de bal. Guardiola speelt de bal door. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc broll 5:1

70e minuut.
Rebollo Soto onderschept slim de pass. Inworp. Presezzi met de inworp. Rönkkönen probeert de bal met de borst te controleren. Rönkkönen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - fc broll 6:1

75e minuut.
Rusanowski probeert de bal met de borst te controleren. Zehnder rent richting de bal. Rusanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanowski geeft een hoge lob. Stuligłowa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rusanowski geeft een lange en hoge pass. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa schiet op doel. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 47%, fc broll 53%.
fc ganda - fc broll 6:1