Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc broll fc ganda
453 Tactiek laatst
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


8e minuut.
Rönkkönen met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce met een sublieme pass. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rebollo Soto de bal. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Stuligłowa kopt de bal weg. Krsmanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rönkkönen geeft een hoge lob. Mendoza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rönkkönen met een sublieme pass. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Zub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - fc ganda 0:1

16e minuut.
Ribarov passt de bal met de wreef. Inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Firea trapt de bal weg. Ponce kopt de bal weg. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rusanowski geeft een lange en hoge pass. Zub onderschept slim de pass. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa schiet op doel. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - fc ganda 0:2

32e minuut.
Rönkkönen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal in één keer door. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Firea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Onofrei probeert naar een medespeler te passen. Rönkkönen is nu in balbezit. Rönkkönen speelt de bal door. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Firea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 56%, fc ganda 44%.
fc broll - fc ganda 0:2

60e minuut.
Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardin rent richting de bal. Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. Chirilă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - fc ganda 1:2

75e minuut.
Klungelig pakt Rebollo Soto de bal. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa probeert de bal aan de voet te houden. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - fc ganda 1:3

78e minuut.
Daar is Rogoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Pilotino heeft problemen om de bal te vangen. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jyrkiäinen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ponce de bal. Ponce passt de bal zonder na te denken. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Ribarov de bal. Ribarov passt de bal in één keer door. Maciejak speelt de bal door. Chirilă rent richting de bal. Chirilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - fc ganda 2:3

87e minuut.
Rönkkönen schiet op doel. Firea speelt de bal door. Krsmanović kopt de bal weg. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft de bal voor. Onofrei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 44%, fc ganda 56%.
fc broll - fc ganda 2:3