Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys locomotivmoscow
f3 Tactiek duizend en een
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 59.7
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Troch rent richting de bal. Troch passt de bal met de wreef. Hagedorn met een sublieme pass. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hertsens geeft een lange en hoge pass. Stoinev is nu in balbezit. Troch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troch krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een lange en hoge pass. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ... Estívez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kortesoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gasch probeert de bal aan de voet te houden. Lima geeft een hoge lob. Daar is Hertsens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu is nu in balbezit. Corbu haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja bokst de bal weg. Klungelig pakt Estívez de bal. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - locomotivmoscow 0:1

28e minuut.
Troch onderschept slim de pass. Troch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chubukova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radomski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ndururi probeert naar een medespeler te passen. Stoinev is nu in balbezit. Syper onderschept slim de pass. Radomski rent richting de bal. Radomski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - locomotivmoscow 1:1

36e minuut.
Hagedorn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corbu de bal. Ndururi rent richting de bal. Hagedorn verovert de bal door een tackle van achteren. Hagedorn draait met de bal, schiet en ... Kortesoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gasch probeert naar een medespeler te passen. Hertsens is nu in balbezit. Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - locomotivmoscow 1:2

44e minuut.
Fajila rent richting de bal. Fajila passt de bal in één keer door. Daar is Gasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasch draait met de bal, schiet en ... Kortesoja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - locomotivmoscow 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 59%, locomotivmoscow 41%.
Postboys - locomotivmoscow 1:3

46e minuut.
Toporek is nu in balbezit. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima passt de bal in één keer door. Gasch rent richting de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Radomski verovert de bal door een tackle van achteren. Syper is nu in balbezit. Radomski onderschept slim de pass. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoinev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - locomotivmoscow 2:3

52e minuut.
Tudor kopt de bal weg. Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Fajila passt de bal zonder na te denken. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Lucinio verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troch met de inworp. Lima met een sublieme pass. Gasch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Estívez rent richting de bal. Estívez geeft de bal voor. Arencibia is nu in balbezit. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel. Kortesoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Arencibia met een sublieme pass. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel. Kortesoja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - locomotivmoscow 2:4

72e minuut.
Troch probeert naar een medespeler te passen. Gasch rent richting de bal. Ndururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch onderschept slim de pass. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja bokst de bal weg. Daelman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Binayas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skosogorienko geeft de bal voor. Estívez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estívez geeft de bal voor. Stoinev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jankowski trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hagedorn de bal onder controle te krijgen. Hagedorn met een sublieme pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja bokst de bal weg.

79e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila geeft de bal voor. Gasch is nu in balbezit. Gasch draait met de bal, schiet en ... Kortesoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tudor verovert de bal door een tackle van achteren. Tudor geeft de bal voor. Gasch kopt de bal weg. Corbu is nu in balbezit. Corbu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 59%, locomotivmoscow 41%.
Postboys - locomotivmoscow 2:4