Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen Postboys
442 Tactiek f3
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 51
solid Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Leonte rent richting de bal. Leonte passt de bal in één keer door. Coporan geeft de bal voor. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Kortesoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Paliło rent richting de bal. Paliło passt de bal zonder na te denken. Leonte rent richting de bal. Leonte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Estívez de bal onder controle te krijgen. Kortesoja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Paliło met een sublieme pass. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Estívez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Tevenet raakt geblesseerd tijdens het duel. Leonte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Postboys 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Szopeński de bal. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte passt de bal zonder na te denken. Daar is García Tevenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tevenet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Postboys 2:0

37e minuut.
Morelli speelt de bal door. Paliło rent richting de bal. Paliło speelt de bal door. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Postboys 3:0

41e minuut.
Estívez geeft een hoge lob. Stoinev kopt de bal weg. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporek rent richting de bal. Toporek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 16%, Postboys 84%.
Winnie en Zonen - Postboys 3:0

47e minuut.
Coporan geeft de bal voor. García Tevenet kopt de bal weg. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Leonte passt de bal zonder na te denken. García Tevenet is nu in balbezit. Ndururi is nu in balbezit. García Tevenet onderschept slim de pass. García Tevenet schiet op doel. Kortesoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Toporek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chubukova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliło begaat een overtreding. Paliło krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chubukova met de inworp. Stoinev bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas is nu in balbezit. Binayas draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Postboys 3:1

76e minuut.
García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet met een sublieme pass. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte schiet op doel. Kortesoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Postboys 4:1

77e minuut.
Ndururi rent richting de bal. Leonte onderschept slim de pass. Setanko met een sublieme pass. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bohălţeanu passt de bal in één keer door. Setanko speelt de bal door. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. Kortesoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Postboys 5:1

90e minuut.
Ndururi passt de bal met de wreef. Chubukova rent richting de bal. García Tevenet begaat een overtreding. García Tevenet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 24%, Postboys 76%.
Winnie en Zonen - Postboys 5:1