Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Deinze in het Land van Nevele fc ganda
nieuw def Tactiek laatst
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 50.8
redelijk Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Caraiman speelt de bal door. Bartok is nu in balbezit. Bartok passt de bal in één keer door. Maranhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhao draait met de bal, schiet en ... Onofrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Pilotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilotino geeft een hoge lob. Xudayarov kopt de bal weg. Bartok is nu in balbezit. Bartok geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc ganda 1:0

7e minuut.
Guardiola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grudniewski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Maranhao is nu in balbezit. Presezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Presezzi probeert naar een medespeler te passen. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Ruttens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 45%, fc ganda 55%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc ganda 1:0

54e minuut.
Śniadecki kopt de bal weg. Rönkkönen rent richting de bal. Caraiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caraiman krijgt een gele kaart. Rönkkönen raakt geblesseerd tijdens het duel. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grudniewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mendoza springt en kopt de bal. Ruttens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Bartok is nu in balbezit. Grudniewski begaat een overtreding. Grudniewski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bartok rent richting de bal. Bartok passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jardin de bal. Turfov rent richting de bal. Turfov draait met de bal, schiet en ... Onofrei bokst de bal weg. Muratore krijgt zijn hoofd ertegen. Onofrei bokst de bal weg.

71e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Presezzi geeft een hoge lob. Mendoza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bolchiş geeft een lange en hoge pass. Mendoza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biesemans neemt vlug de vrije trap. Muratore rent richting de bal. Muratore draait met de bal, schiet en ... Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rusanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Śniadecki de bal. Biesemans onderschept slim de pass. Biesemans geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Muratore probeert naar een medespeler te passen. Biesemans rent richting de bal. Biesemans passt de bal met de wreef. Maranhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhao geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Deinze in het Land van Nevele 42%, fc ganda 58%.
Fc Deinze in het Land van Nevele - fc ganda 1:0