Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda Fc Deinze in het Land van Nevele
laatst Tactiek nieuw def
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 43.4
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Bagrowski geeft een lange en hoge pass. Turfov kopt de bal weg. Muratore rent richting de bal. Muratore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Fc Deinze in het Land van Nevele 0:1

17e minuut.
Cabanillas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ponce geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stuligłowa springt en kopt de bal. Ruttens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc ganda - Fc Deinze in het Land van Nevele 1:1

30e minuut.
Inworp. Maranhao met een snelle inworp. Caraiman rent richting de bal. Caraiman geeft de bal voor. Muratore krijgt zijn hoofd ertegen. Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Jardin passt de bal in één keer door. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maranhao. Maranhao krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cabanillas kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal zonder na te denken. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Bagrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa is nu in balbezit. Presezzi geeft een lange en hoge pass. Mendoza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 50%, Fc Deinze in het Land van Nevele 50%.
fc ganda - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:1

52e minuut.
Inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rönkkönen is nu in balbezit. Rönkkönen geeft een lange en hoge pass. Stuligłowa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jyrkiäinen met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolchiş de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turfov. Turfov krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Xudayarov kopt de bal weg. Maranhao rent richting de bal. Maranhao passt de bal met de wreef. Muratore rent richting de bal. Muratore haalt uit met een fantastische trap. Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc ganda - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 39%, Fc Deinze in het Land van Nevele 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc ganda - Fc Deinze in het Land van Nevele 2:2