Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc broll Milthi United
453 Tactiek milthi
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Tonelo verovert de bal door een tackle van achteren. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:1

17e minuut.
Zehnder onderschept slim de pass. de Castro onderschept slim de pass. Maciejak met een sublieme pass. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
de Castro onderschept slim de pass. de Castro met een sublieme pass. Judiščák met een sublieme pass. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes schiet op doel. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Judiščák de bal. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes passt de bal in één keer door. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:2

29e minuut.
Pollet geeft de bal voor. Judiščák kopt de bal weg. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz schiet op doel. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:3

31e minuut.
de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Judiščák de bal. Hennerkes rent richting de bal. Reichler rent richting de bal. Paal!

32e minuut.
Damme passt de bal met de wreef. Fennely met een sublieme pass. Judiščák is nu in balbezit. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Firea bokst de bal weg. Klungelig pakt Rebollo Soto de bal. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:4

35e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz passt de bal met de wreef. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Judiščák de bal onder controle te krijgen. Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:5

39e minuut.
de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro speelt de bal door. Hennerkes probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tonelo passt de bal zonder na te denken. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro probeert naar een medespeler te passen. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Firea trapt de bal weg van het doel. de Castro geeft de bal voor. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 79%, Milthi United 21%.
fc broll - Milthi United 0:6

47e minuut.
Rebollo Soto geeft een hoge lob. Inworp. Tonelo met de inworp. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pollet met een snelle inworp. Krsmanović rent richting de bal. Wojciekiewicz onderschept slim de pass. Wojciekiewicz geeft een hoge lob. Judiščák springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:7

49e minuut.
de Castro is nu in balbezit. de Castro passt de bal in één keer door. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:8

54e minuut.
Chirilă passt de bal zonder na te denken. Zehnder is nu in balbezit. Sümbül rent richting de bal. Zehnder verovert de bal door een tackle van achteren. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Krsmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro passt de bal zonder na te denken. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Firea met een sublieme pass. Hennerkes kopt de bal weg. Wojciekiewicz is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder passt de bal in één keer door. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
de Castro met een sublieme pass. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes passt de bal zonder na te denken. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:9

65e minuut.
Judiščák is nu in balbezit. Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:10

69e minuut.
Judiščák probeert de bal met de borst te controleren. Wojciekiewicz rent richting de bal. Judiščák rent richting de bal. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kollberg komt het veld opgelopen. van Galen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
van Galen kopt de bal weg. Wojciekiewicz controleert de bal met de borst. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 0:11

77e minuut.
Maciejak passt de bal zonder na te denken. Chirilă is nu in balbezit. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă onderschept slim de pass. Chirilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Joos komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Prečuch probeert naar een medespeler te passen. Ribarov rent richting de bal. Ribarov passt de bal met de wreef. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - Milthi United 1:11

82e minuut.
de Castro passt de bal zonder na te denken. Kollberg is nu in balbezit. Kollberg probeert naar een medespeler te passen. Judiščák rent richting de bal. Judiščák schiet op doel. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 66%, Milthi United 34%.
fc broll - Milthi United 1:11