Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United fc broll
milthi Tactiek 453
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
formidable Passen adequate
good Verdedigen good


10e minuut.
de Castro geeft een hoge lob. Wons is nu in balbezit. Met opzet legt Rebollo Soto zijn tegenspeler op de grond. Rebollo Soto krijgt een gele kaart. Wons raakt geblesseerd tijdens het duel. Albadalejo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Milică speelt de bal door. Tonelo met een sublieme pass. Wons is nu in balbezit. Wons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 1:0

16e minuut.
Zehnder kopt de bal weg. Klungelig pakt Turbuţan de bal. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pałysz draait met de bal, schiet en ... Wons probeert de bal aan de voet te houden. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wons rent richting de bal. Wons draait met de bal, schiet en ... Paal! Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Milică geeft de bal voor. Rebollo Soto heeft problemen om de bal te vangen. Wons rent richting de bal. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pałysz rent richting de bal. Pałysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 2:0

24e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz passt de bal met de wreef. Wons rent richting de bal. Wons draait met de bal, schiet en ... Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Wons is nu in balbezit. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wons rent richting de bal. de Castro rent richting de bal. de Castro haalt uit met een fantastische trap. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 3:0

28e minuut.
Wojciekiewicz speelt de bal door. Wons rent richting de bal. Rebollo Soto rent richting de bal. Wons onderschept slim de pass. Wons draait met de bal, schiet en ... Firea bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Wons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebollo Soto onderschept slim de pass. Pałysz rent richting de bal. Pałysz schiet op doel. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 4:0

33e minuut.
Tonelo is nu in balbezit. Tonelo heeft problemen om de bal te vangen. Tonelo geeft de bal voor. Wons springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Firea met een harde bal richting middenveld. Pollet kopt de bal weg. Wojciekiewicz met een sublieme pass. Wons rent richting de bal. Wons draait met de bal, schiet en ... Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Tonelo is nu in balbezit. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonelo verovert de bal door een tackle van achteren. Tonelo geeft een lange en hoge pass. Pałysz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Damme met een sublieme pass. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 5:0

43e minuut.
Tonelo is nu in balbezit. Tonelo passt de bal zonder na te denken. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. Firea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 35%, fc broll 65%.
Milthi United - fc broll 6:0

47e minuut.
Tonelo met een sublieme pass. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogoveanu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Tonelo speelt de bal door. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz geeft de bal voor. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 7:0

52e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Tonelo probeert naar een medespeler te passen. Wons rent richting de bal. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Gortan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Milică geeft een hoge lob. Wons kopt de bal weg. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebollo Soto begaat een overtreding. Wons raakt geblesseerd tijdens het duel. Albadalejo wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Reichler geeft een hoge lob. Inworp. Pollet met een snelle inworp. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Boussard geeft de bal voor. Wons kopt de bal weg. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 8:0

68e minuut.
de Castro verovert de bal door een tackle van achteren. de Castro geeft een hoge lob. Wons kopt de bal weg. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz schiet op doel. Firea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 9:0

73e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Tonelo rent richting de bal. Tonelo met een sublieme pass. Wons rent richting de bal. Wons schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Rogoveanu is nu in balbezit. de Castro speelt de bal door. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ... Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - fc broll 10:0

87e minuut.
Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortan rent richting de bal. Gortan speelt de bal door. Zehnder rent richting de bal. Zehnder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 28%, fc broll 72%.
Milthi United - fc broll 10:0