Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow S.K.Maldegem
duizend en een Tactiek bossie
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
solid Passen good
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Haas onderschept slim de pass. de Haas probeert naar een medespeler te passen. Matusek is nu in balbezit. Matusek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Matusek passt de bal zonder na te denken. Sioćko is nu in balbezit. Mchedlishvili geeft een lange en hoge pass. Matusek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 0:1

11e minuut.
Hagedorn probeert naar een medespeler te passen. Corbu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kanta ... Strafschop! Kanta krijgt een gele kaart. Corbu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hagedorn legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 1:1

11e minuut.
Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură is nu in balbezit. Gasch verovert de bal door een tackle van achteren. Gasch draait met de bal, schiet en ... Miastkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 2:1

34e minuut.
Matusek met een sublieme pass. Lončarević is nu in balbezit. Lončarević geeft een lange en hoge pass. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 2:2

38e minuut.
Syper onderschept slim de pass. Syper passt de bal in één keer door. Bekas rent richting de bal. Bekas schiet op doel. Jankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 2:3

39e minuut.
Daar is Tudor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudor geeft een hoge lob. Kolben heeft problemen om de bal te vangen. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ... Miastkowski bokst de bal weg.

45e minuut.
Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn verovert de bal door een tackle van achteren. Hagedorn geeft een hoge lob. Corbu krijgt zijn hoofd ertegen. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 63%, S.K.Maldegem 37%.
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 2:3

48e minuut.
Vestovoj kopt de bal weg. Lončarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončarević passt de bal met de wreef. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hagedorn kopt de bal weg. Lima met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gasch de bal onder controle te krijgen. Lima is nu in balbezit. Lima geeft een hoge lob. Paal! Miastkowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Troch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Haas. Troch raakt geblesseerd tijdens het duel. Troch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gasch kopt de bal weg. Paal! Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

56e minuut.
Daar is Syper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Syper ... Strafschop! Syper krijgt een gele kaart. Matusek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matusek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

62e minuut.
Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn passt de bal zonder na te denken. Corbu rent richting de bal. Corbu schiet op doel. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 3:3

65e minuut.
Negură maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lončarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončarević met een sublieme pass. Matusek is nu in balbezit. Matusek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 3:4

73e minuut.
Matusek haalt uit met een fantastische trap. Syper probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lončarević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matusek springt en kopt de bal. Jankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn passt de bal in één keer door. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu onderschept slim de pass. Corbu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Daar is Kolben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasch rent richting de bal. Klungelig pakt Gasch de bal. Gasch haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila met een sublieme pass. Hagedorn met een sublieme pass. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Lucinio passt de bal met de wreef. Troch heeft problemen om de bal te vangen. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is de Haas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Haas passt de bal in één keer door. Matusek is nu in balbezit. Klungelig pakt Matusek de bal. Matusek schiet op doel. Jankowski bokst de bal weg.

85e minuut.
Troch onderschept slim de pass. Troch geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lončarević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matusek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Syper is nu in balbezit. Syper geeft een hoge lob. Corbu rent richting de bal. Corbu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 47%, S.K.Maldegem 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
locomotivmoscow - S.K.Maldegem 4:4