Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda Winnie en Zonen
laatst Tactiek 442
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Mendoza onderschept slim de pass. Toure begaat een overtreding. Mendoza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponce met een snel genomen vrije trap. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft de bal voor. Stuligłowa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pilotino controleert de bal met de borst. García Tevenet onderschept slim de pass. García Tevenet passt de bal in één keer door. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Paliło de bal. Setanko is nu in balbezit. Setanko passt de bal in één keer door. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Onofrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jardin verovert de bal door een tackle van achteren. García Tevenet is nu in balbezit. Pilotino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Tevenet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leonte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Micali is nu in balbezit. Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. De Ceulaer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Winnie en Zonen 1:0

34e minuut.
Inworp. Paliło met de inworp. Setanko is nu in balbezit. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Morelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rönkkönen probeert naar een medespeler te passen. Ponce speelt de bal door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jyrkiäinen kopt de bal weg. Daar is Hanovanič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Winnie en Zonen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 62%, Winnie en Zonen 38%.
fc ganda - Winnie en Zonen 2:0

46e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft de bal voor. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi geeft een lange en hoge pass. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stuligłowa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Paliło passt de bal met de wreef. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet met een sublieme pass. Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Paliło passt de bal in één keer door. Setanko speelt de bal door. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Winnie en Zonen 2:1

62e minuut.
Rönkkönen geeft een lange en hoge pass. Ponce kopt de bal weg. Micali heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Paliło speelt de bal door. García Tevenet heeft problemen om de bal te vangen. García Tevenet passt de bal zonder na te denken. Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte schiet op doel. Onofrei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Presezzi passt de bal in één keer door. Rönkkönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönkkönen speelt de bal door. Daar is Stuligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Toure de bal. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Micali bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Stuligłowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Winnie en Zonen 3:1

83e minuut.
Jyrkiäinen met een sublieme pass. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi probeert naar een medespeler te passen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ... De Ceulaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 63%, Winnie en Zonen 37%.
fc ganda - Winnie en Zonen 3:1