Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.K.Maldegem fc broll
bossie Tactiek 453
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 43.5
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek passt de bal zonder na te denken. Mchedlishvili geeft de bal voor. Matusek krijgt zijn hoofd ertegen. Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Lončarević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lončarević probeert naar een medespeler te passen. Matusek is nu in balbezit. Matusek schiet op doel. Firea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 1:0

7e minuut.
Bekas is nu in balbezit. Bekas passt de bal in één keer door. Rebollo Soto is nu in balbezit. Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bekas passt de bal met de wreef. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusek draait met de bal, schiet en ... Firea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 2:0

11e minuut.
Boskamp speelt de bal door. Klungelig pakt Matusek de bal. Bekas rent richting de bal. Matusek is nu in balbezit. Matusek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lončarević rent richting de bal. Lončarević passt de bal in één keer door. Matusek is nu in balbezit. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 3:0

24e minuut.
Maciejak met een sublieme pass. Reichler is nu in balbezit. Mchedlishvili begaat een overtreding. Mchedlishvili krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Vestovoj met een snelle inworp. Lončarević geeft een hoge lob. Matusek is nu in balbezit. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 4:0

32e minuut.
Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder passt de bal in één keer door. Maciejak rent richting de bal. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 4:1

37e minuut.
Lončarević speelt de bal door. Matusek rent richting de bal. Zub geeft de bal voor. Matusek rent richting de bal. Matusek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Carrobbio rent richting de bal. Carrobbio geeft de bal voor. Reichler probeert de bal aan de voet te houden. Matusek is nu in balbezit. Matusek haalt uit met een fantastische trap. Firea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 5:1

42e minuut.
Klungelig pakt Rebollo Soto de bal. Matusek is nu in balbezit. Rebollo Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rebollo Soto krijgt een gele kaart. Matusek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Matusek kan niet meer verder spelen. Przysiuda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 37%, fc broll 63%.
S.K.Maldegem - fc broll 5:1

52e minuut.
Chirilă haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski met een sublieme pass. Rogoveanu kopt de bal weg. Chirilă rent richting de bal. Chirilă haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Boskamp geeft de bal voor. Zub heeft problemen om de bal te vangen. Rebollo Soto met een sublieme pass. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda haalt uit met een fantastische trap. Firea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Turbuţan komt het veld opgelopen. Gortan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Turbuţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbuţan geeft een hoge lob. Zehnder rent richting de bal. Zehnder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 5:2

65e minuut.
Mchedlishvili met een sublieme pass. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas probeert naar een medespeler te passen. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda schiet op doel. Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ribarov passt de bal in één keer door. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chirilă de bal. Chirilă draait met de bal, schiet en ... Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Rebollo Soto de bal onder controle te krijgen. Gortan rent richting de bal. Gortan passt de bal met de wreef. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Daar is Maciejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekas rent richting de bal. Bekas passt de bal met de wreef. Przysiuda is nu in balbezit. Przysiuda draait met de bal, schiet en ... Firea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.K.Maldegem - fc broll 6:2

78e minuut.
Gortan kopt de bal weg. Chirilă rent richting de bal. Kolben legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chirilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maciejak neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Reichler verovert de bal door een tackle van achteren. Reichler geeft de bal voor. Maciejak met een sublieme pass. Zehnder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zub passt de bal in één keer door. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder draait met de bal, schiet en ... Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.K.Maldegem 50%, fc broll 50%.
S.K.Maldegem - fc broll 6:2