Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc broll S.K.Maldegem
453 Tactiek bossie
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Boskamp met een sublieme pass. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bekas de bal. Bekas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Boskamp kopt de bal weg. Bekas rent richting de bal. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda haalt uit met een fantastische trap. Denev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - S.K.Maldegem 0:1

13e minuut.
Negură probeert naar een medespeler te passen. Carrobbio heeft problemen om de bal te vangen. Negură rent richting de bal. Negură geeft een lange en hoge pass. Bekas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lončarević zal de hoekschop nemen. Bekas krijgt zijn hoofd ertegen. Denev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - S.K.Maldegem 0:2

18e minuut.
Carrobbio passt de bal met de wreef. Mchedlishvili rent richting de bal. Mchedlishvili passt de bal zonder na te denken. Daar is Przysiuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przysiuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mchedlishvili is nu in balbezit. Mchedlishvili met een sublieme pass. Bekas is nu in balbezit. Bekas draait met de bal, schiet en ... Denev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - S.K.Maldegem 0:3

22e minuut.
Mchedlishvili rent richting de bal. Mchedlishvili geeft een lange en hoge pass. Bekas rent richting de bal. Bekas schiet op doel. Denev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - S.K.Maldegem 0:4

24e minuut.
Lončarević speelt de bal door. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda met een sublieme pass. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maciejak rent richting de bal. Maciejak passt de bal met de wreef. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda onderschept slim de pass. Przysiuda probeert naar een medespeler te passen. Bekas is nu in balbezit. Bekas draait met de bal, schiet en ... Denev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribarov met een snelle inworp. Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak passt de bal met de wreef. Daar is Zehnder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Lončarević rent richting de bal. Lončarević geeft de bal voor. Bekas controleert de bal met de borst. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Przysiuda kopt de bal weg. Klungelig pakt Reichler de bal. Mchedlishvili rent richting de bal. Mchedlishvili schiet op doel. Denev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Boskamp kopt de bal weg. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas verovert de bal door een tackle van achteren. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 66%, S.K.Maldegem 34%.
fc broll - S.K.Maldegem 0:4

46e minuut.
Boskamp met een sublieme pass. Bekas rent richting de bal. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Maciejak passt de bal met de wreef. Chirilă rent richting de bal. Kolben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chirilă raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zehnder neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Boskamp passt de bal zonder na te denken. Mchedlishvili is nu in balbezit. Mchedlishvili passt de bal zonder na te denken. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas draait met de bal, schiet en ... Denev bokst de bal weg. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Krsmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda onderschept slim de pass. Krsmanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krsmanović krijgt een gele kaart. Przysiuda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bekas neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Negură passt de bal met de wreef. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda passt de bal met de wreef. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas schiet op doel. Denev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gortan komt het veld opgelopen. Turbuţan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fatecha rent richting de bal. Fatecha geeft de bal voor. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - S.K.Maldegem 1:4

76e minuut.
Fatecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Păcălici komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Reichler onderschept slim de pass. Reichler geeft een hoge lob. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder schiet op doel. Miastkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc broll - S.K.Maldegem 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc broll 53%, S.K.Maldegem 47%.
fc broll - S.K.Maldegem 2:4