Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milthi United locomotivmoscow
milthi Tactiek duizend en een
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch passt de bal in één keer door. Corbu rent richting de bal. Corbu haalt uit met een fantastische trap. Sümbül probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
de Castro met een sublieme pass. Pałysz met een sublieme pass. Wons is nu in balbezit. Wons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - locomotivmoscow 1:0

18e minuut.
Matuszek onderschept slim de pass. de Castro onderschept slim de pass. de Castro passt de bal met de wreef. Pałysz rent richting de bal. Pałysz draait met de bal, schiet en ... Jankowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Gasch passt de bal in één keer door. Corbu rent richting de bal. Gasch rent richting de bal. Gasch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milthi United - locomotivmoscow 1:1

25e minuut.
de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wons de bal onder controle te krijgen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Milică speelt de bal door. Klungelig pakt Tonelo de bal. Tonelo speelt de bal door. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Jankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een hoge lob. Wojciekiewicz kopt de bal weg. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel. Jankowski bokst de bal weg. Skosogorienko heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pollet neemt de hoekschop. Wons springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - locomotivmoscow 2:1

33e minuut.
Lucinio geeft een hoge lob. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fennely verovert de bal door een tackle van achteren. Gasch is nu in balbezit. Gasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz speelt de bal door. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons schiet op doel. Tudor probeert de bal aan de voet te houden. Jankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Skosogorienko geeft de bal voor. Inworp. Pollet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 37%, locomotivmoscow 63%.
Milthi United - locomotivmoscow 2:1

57e minuut.
Sümbül probeert naar een medespeler te passen. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matuszek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Matuszek is nu in balbezit. de Castro onderschept slim de pass. de Castro passt de bal zonder na te denken. Wons is nu in balbezit. Wons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Matuszek probeert naar een medespeler te passen. Wons rent richting de bal. Wons passt de bal in één keer door. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal zonder na te denken. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch draait met de bal, schiet en ... Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milthi United - locomotivmoscow 2:2

80e minuut.
Milică passt de bal zonder na te denken. Wons probeert de bal aan de voet te houden. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - locomotivmoscow 3:2

82e minuut.
Gasch geeft een lange en hoge pass. Daar is Sümbül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu haalt uit met een fantastische trap. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milthi United - locomotivmoscow 3:3

83e minuut.
Wons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jankowski met een harde bal richting middenveld. Hagedorn kopt de bal weg. Daar is Sümbül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Matuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Pollet verovert de bal door een tackle van achteren. Pollet passt de bal met de wreef. Wons rent richting de bal. Wons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milthi United - locomotivmoscow 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milthi United 37%, locomotivmoscow 63%.
Milthi United - locomotivmoscow 4:3