Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bachi stressless
stranger thing Tactiek 433
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 40.8
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Vokolský onderschept slim de pass. Vokolský met een sublieme pass. Folkestad probeert naar een medespeler te passen. Bytnowicz rent richting de bal. Bytnowicz draait met de bal, schiet en ... Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Groenweghe geeft de bal voor. Sukop is nu in balbezit. Peciga rent richting de bal. Sukop onderschept slim de pass. Sukop geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Syposz kopt de bal weg. Buranelli rent richting de bal. Peciga verovert de bal door een tackle van achteren. Sukop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sukop rent richting de bal. Peciga is nu in balbezit. Sukop verovert de bal door een tackle van achteren. Sukop haalt uit met een fantastische trap. Prodanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Aguiar kan de bal niet met de borst controleren. Folkestad probeert naar een medespeler te passen. Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz schiet op doel. Escala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - stressless 0:1

39e minuut.
Groenweghe passt de bal met de wreef. Nuul is nu in balbezit. Nuul passt de bal zonder na te denken. Buranelli rent richting de bal. Buranelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 52%, stressless 48%.
Team Bachi - stressless 0:1

47e minuut.
Sukop geeft een hoge lob. Syposz geeft een lange en hoge pass. Nuul geeft een hoge lob. Buranelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Prodanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Bachi - stressless 1:1

48e minuut.
Büchner heeft problemen om de bal te vangen. Büchner probeert naar een medespeler te passen. Groenweghe is nu in balbezit. Accareddu verovert de bal door een tackle van achteren. Accareddu draait met de bal, schiet en ... Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Rudecki met de inworp. Folkestad met een sublieme pass. Rudecki rent richting de bal. Rudecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Descalzi is nu in balbezit. Descalzi probeert naar een medespeler te passen. Nuul met een sublieme pass. Sukop rent richting de bal. Sukop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bytnowicz rent richting de bal. Bytnowicz schiet op doel. Strujac kopt de bal weg. Folkestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Folkestad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Biaram geeft de bal voor. Daar is Strujac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Descalzi geeft een hoge lob. Buranelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranelli schiet op doel. Prodanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
van Alphen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folkestad is nu in balbezit. Descalzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Descalzi krijgt een gele kaart. Folkestad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rudecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bernardes kopt de bal weg. Vokolský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolský schiet op doel. De bal raakt de paal. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz draait met de bal, schiet en ... Escala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bachi - stressless 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bachi 49%, stressless 51%.
Team Bachi - stressless 1:2