Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempelierenhof V.V. Ie Moaje
Dubbeltje2 Tactiek 5def
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Tonoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Tonoletti speelt de bal door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigiotti is nu in balbezit. Chigiotti draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Presser kopt de bal weg. Vanderbist heeft problemen om de bal te vangen. Strada speelt de bal door. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Pfefferkorn bokst de bal weg.

31e minuut.
Tonoletti passt de bal met de wreef. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski passt de bal in één keer door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Strada geeft een lange en hoge pass. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Buelinckx is nu in balbezit. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Ie Moaje 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 59%, Ie Moaje 41%.
Tempelierenhof V.V. - Ie Moaje 0:1

50e minuut.
Chigiotti speelt de bal door. Daar is Gavalovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavalovski met een sublieme pass. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Tonoletti met een sublieme pass. Chigiotti rent richting de bal. Buelinckx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chigiotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gavalovski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Ie Moaje 0:2

58e minuut.
Chigiotti passt de bal zonder na te denken. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Ie Moaje 0:3

73e minuut.
Redfern rent richting de bal. Strada onderschept slim de pass. Strada speelt de bal door. Gavalovski rent richting de bal. Gavalovski draait met de bal, schiet en ... Pfefferkorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tonoletti kopt de bal weg. De Nil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tonoletti krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Chigiotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Nyúl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paemel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nyúl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gavalovski neemt zijn aanloop. Pfefferkorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Ie Moaje 0:4

87e minuut.
Tonoletti passt de bal met de wreef. Strada speelt de bal door. Maydana rent richting de bal. Rycke rent richting de bal. Rycke haalt uit met een fantastische trap. Gheorghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Klungelig pakt De Nil de bal. Paemel is nu in balbezit. Chigiotti onderschept slim de pass. Chigiotti draait met de bal, schiet en ... Pfefferkorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempelierenhof V.V. - Ie Moaje 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempelierenhof V.V. 52%, Ie Moaje 48%.
Tempelierenhof V.V. - Ie Moaje 0:5