Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maybato Sur V for S
532kv Tactiek 442
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjørneboe. Aucamán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jusufbegović komt bij de bal en schiet. Wuijts probeert de bal aan de voet te houden. Lesmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Słonecznik geeft een hoge lob. Bjørneboe is nu in balbezit. Aucamán verovert de bal door een tackle van achteren. Aucamán draait met de bal, schiet en ... Lesmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - V for S 0:1

24e minuut.
Joliet rent richting de bal. Joliet geeft een hoge lob. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth schiet op doel. Morawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maybato Sur - V for S 1:1

25e minuut.
Wuijts met een sublieme pass. Daar is Aucamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán verovert de bal door een tackle van achteren. Aucamán schiet op doel. Lesmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mikhailiv is nu in balbezit. Jusufbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufbegović geeft een lange en hoge pass. Wuijts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuijts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 57%, V for S 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maybato Sur - V for S 1:1

52e minuut.
Qasımoğlu speelt de bal door. Speth is nu in balbezit. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu schiet op doel. Morawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Mikhailiv de bal. Speth bereikt de bal nog maar net als eerste. Speth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maybato Sur - V for S 2:1

57e minuut.
Aucamán met een sublieme pass. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu passt de bal in één keer door. Aucamán rent richting de bal. Aucamán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Wuijts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuijts passt de bal zonder na te denken. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán schiet op doel. Dugay probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fer zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aucamán de bal. Paal! Aucamán rent richting de bal. Aucamán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maybato Sur - V for S 2:2

87e minuut.
Huy Thành kopt de bal weg. Atzenis rent richting de bal. Atzenis probeert naar een medespeler te passen. Speth is nu in balbezit. Speth haalt uit met een fantastische trap. Morawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maybato Sur 38%, V for S 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maybato Sur - V for S 2:2